Kamertypes op Dimitra Beach Hotel & Suites

Familiesuite

Familiesuite met terras of balkon en uitzicht op zee. Twee slaapkamers met een gemeenschappelijke gang. Een tweepersoonsbed in de ene slaapkamer en twee eenpersoonsbedden in de tweede slaapkamer waar ook de mogelijkheid is voor een extra bed in een opklapbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar met water, bier en frisdrank. Espressomachine. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen en pantoffels. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 45 vierkante meter.
Aantal personen: 2–5 personen, waaronder 1 kind.

Junior suite

Junior Suite met terras of balkon en uitzicht op zee. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen en pantoffels. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon en uitzicht op zee. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel of op de tweede verdieping van de bungalows. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen en pantoffels. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen.

Tweepersoonskamers in bungalow

Tweepersoonskamer in bungalow met grondterras, sommige met zeezicht en sommige met zeezicht. De kamers met zeezicht liggen het dichtst bij zee en hebben een terras met ligstoelen. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed op de slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen en pantoffels. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 23-33 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen/2-3 personen, waaronder 1 kind.