Kamertypes op Dimitra Beach Hotel & Suites

Familiesuite

Familiekamers met terras of balkon en zeezicht. Twee slaapkamers met een gemeenschappelijke hal. Een tweepersoonsbed in de ene slaapkamer en twee eenpersoonsbedden in de andere slaapkamer waar ook een extra slaapplaats mogelijk is in een opklapbed. Koelkast.Een fles water is beschikbaar in de kamer bij aankomst. Waterkoker plus koffie en thee. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Bij de familiekamers ook inbegrepen:

  • Minibar met water, bier en frisdrank inbegrepen
  • Espesso-apparaat
  • Badproducten

Grootte van de kamer: ongeveer 45 vierkante meter.
Aantal personen: 2–5 personen, waaronder 1 kind.

Junior suite

Junior suite met terras of balkon, met zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Een slaapbank voor extra slaapplaatsen. Koelkast. Een fles water is beschikbaar in de kamer bij aankomst. Waterkoker plus koffie en thee. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon en zeezicht. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel of op de tweede verdieping in bungalows. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Koelkast. Een fles water is beschikbaar in de kamer bij aankomst.. Waterkoker plus koffie en thee. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen.

Tweepersoonskamers in bungalow

Tweepersoonskamers in bungalow met terras of balkon, sommige met zeezicht. De kamers met uitzicht op zee liggen het dichtst bij de zee en hebben een terras met ligstoelen. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Extra slaapplaats mogelijk in een slaapbank. Koelkast. Een fles water is beschikbaar in de kamer bij aankomst. Waterkoker plus koffie en thee. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 23-33 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen/2-3 personen, waaronder 1 kind.