Bungalow Seafront

Bungalow Seafront is een tweepersoonskamer met een balkon of terras en uitzicht op zee. De kamers liggen op de beste ligging ten opzichte van de zee. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in eenpersoonsbed of opklapbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Tv met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 22 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen/2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon of terras, sommige met zeezicht. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Slippers. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 22 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Tweepersoonskamer in bungalow

Tweepersoonskamer in bungalow met balkon of terras en zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.