Kamertypes op Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Familiekamer met twee slaapkamers

Familiekamer met balkon en zeezicht. De familiekamer bestaat uit twee slaapkamers met een schuifdeur tussen de kamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met de mogelijkheid van extra bedden in twee slaapbanken. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Aantal personen: 2-4 personen.

Familiekamer met twee slaapkamers en gedeeld zwembad

Familiekamer met uitzicht op zee en met directe toegang tot een patio met gedeeld zwembad. De familiekamer bestaat uit twee slaapkamers met een schuifdeur tussen de kamers. De patio heeft een tafel en stoelen. De kamers bevinden zich in de zijgebouwen. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met de mogelijkheid voor extra bedden in twee slaapbanken. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Aantal personen: 2-4 personen.

Familiekamer, Superior

Superior familiekamers met balkon, sommige met zeezicht. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden in een stapelbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Junior suite

Junior Suite met balkon en zeezicht. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid van extra bed op slaapbank. Wifi, airconditioning en borg inbegrepen. Koelkast. Nespresso apparaat. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en wc. 7 keer per week schoonmaken. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Aantal personen: 2-3 personen.

Junior Suite met gedeeld zwembad

Junior suite met uitzicht op zee en een patio met directe toegang tot een gedeeld zwembad. De buitenruimte heeft een tafel en stoelen. De suites bevinden zich in de zijgebouwen. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid van extra bed op slaapbank. Wifi, airconditioning en borg inbegrepen. Koelkast. Nespresso apparaat. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en wc. 7 keer per week schoonmaken. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Aantal personen: 2-3 personen.

Suite

Suite met balkon en zeezicht. De suites bestaan uit twee kamers. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden met slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Nespresso apparaat. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en wc. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Aantal personen: 2-4 personen.

Superior kamer

Superior kamers met balkon, sommige met zeezicht. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor een extra bed met een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon, sommige met zeezicht. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor een extra bed op een slaapbank. Wifi, airconditioning en borg inbegrepen. Koelkast. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 7 keer per week schoonmaken. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Aantal personen: 1-2 personen/1-3 personen.