Golfen op Corfu

Actieve vakantie op Corfu

Op Corfu vind je een breed scala aan activiteiten zoals golf, voetbal en bowling. Als je wilt deelnemen aan een meer authentieke sportervaring à la Corfu, waarom dan niet terloops een cricketwedstrijd bijwonen?

Cricket op Corfu

Golfen in Ermones

Op het westelijke deel van het eiland ligt Ermones, waar een van de twee golfbanen van Corfu ligt. Vanaf Dassia/Gouvia duurt het ongeveer 30 minuten om hier te komen en vanaf Agios Gordis ongeveer 20 minuten. De golfbaan ligt in de prachtige Ropa-vallei en heeft de rivier de Nafsika als onderdeel van de baan. Voor degenen die niet van golf houden, biedt Ermones een klein, fijn zandstrand.

Star Bowling

Bowlen is een leuke avondactiviteit voor de vriendengroep of het gezin. Buiten Corfu-stad, op de weg van Dassia/Gouvia, ligt Star Bowl, een grote en populaire bowlingbaan. Er is hier ook biljart voor degenen die er de voorkeur aan geven.

Oude crickettraditie

Cricket wordt eigenlijk gespeeld op Corfu en is een overblijfsel uit de tijd dat Groot-Brittannië het eiland regeerde. In Corfu-stad is het eerste cricketveld dat in het verleden werd gebruikt, bijvoorbeeld toen ze Engeland in de jaren 80 wonnen en op hun best speelden. Tegenwoordig gebruiken ze het cricketveld in Gouvia, vlakbij de haven.


Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Corfu, vind je favoriete plek op Corfu of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Corfu

Hier vind je onze beste tips voor de gezelligste restaurants, mooiste stranden, interessantste bezienswaardigheden en nog veel meer!

Al onze reistips voor Corfu bekijken

Corfu

  • Venetiaanse architectuur in Corfu-stad
  • Kristal helder water
  • Combineren met Saranda, Albanië
Bekijk alle reizen naar Corfu

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis