bestemming(en)

Ga er even tussenuit met kindvriendelijke reizen van Apollo naar Agios Georgios. Hier vind je een van de mooiste stranden van Corfu en deze plek is perfect om heerlijk te ontspannen.

Lees meer over Agios Georgios 1 hotels vanaf 424 EUR

Dassia, Gouvia en Kontokali zijn drie populaire plaatsen op Corfu. Hier ga je naartoe voor een vakantie vol afwisseling, dicht bij het strand, winkels, vermaak en uitstapjes.

Lees meer over Dassia, Gouvia & Kontokali 2 hotels vanaf 1.103 EUR

Reis deze zomer naar het gezellige vissersdorpje Moraitika en vier vakantie tussen prachtige Griekse olijfbomen met uitzicht op het kristalheldere water van de zee. Het dorp heeft een rijke geschiedenis, maar wordt tegenwoordig gedomineerd door het moderne vakantieleven met tavernes, pubs en winkels...

Lees meer over Moraitika 3 hotels vanaf 616 EUR

Corfu-stad is de plek om naartoe te gaan als je op zoek bent naar een afwisselende vakantie met een romantische sfeer en veel indrukken. Culturele geschiedenis, winkelen, restaurants en charmante steegjes - je zult je zeker vermaken.

Lees meer over Corfu stad 1 hotels vanaf 766 EUR

In Agios Ioannis Peristeron wacht een kristalheldere zee, met een strand dat de blauwe vlag van de EU heeft gekregen voor schoon en helder water. Hier kun je genieten van een rustige en heerlijke vakantie in een idyllisch Grieks dorp waar je de gezellige omgeving deelt met de plaatselijke bevolking.

Lees meer over Agios Ioannis Peristeron 1 hotels vanaf 1.205 EUR

Barbari is een rustig plaatsje met een heerlijke sfeer, gelegen op het noordelijke deel van Corfu. Het strand wordt omgeven door groene pijnbomen en het water is echt kristalhelder. Het strand, met zijn lengte van bijna twee kilometer, is kindvriendelijk en ondiep. Langs het strand en aan de hoofds...

Lees meer over Barbati 1 hotels vanaf 635 EUR

Dassia & Ipsos zijn twee populaire badplaatsen aan de oostkust van Corfu. Hier kun je genieten van een vakantie vol zon, zwemmen, winkelen en leuke activiteiten.

Lees meer over Dassia & Ipsos 4 hotels vanaf 519 EUR

Het kleine maar levendige en populaire dorp Kavos is prachtig gelegen in het zuidoosten van Corfu. Hier vind je prachtige stranden, kristalhelder water en een bruisend nachtleven.

Lees meer over Kavos 1 hotels vanaf 694 EUR

Pelekas & Kontogialos is de perfecte bestemming voor wie een ontspannen vakantie wil in een charmante en kleinschalige omgeving. Naast prachtige stranden met kristalhelder water en weelderige natuur is Pelekas & Kontogialos de perfecte uitvalsbasis voor wie meer wil ontdekken van wat Corfu t...

Lees meer over Pelekas & Kontogialos 1 hotels vanaf 1.092 EUR