Familiekamers

Familiekamers met balkon of terras, sommige met zeezicht. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of in het bungalowgedeelte. De familiekamers bestaan uit twee delen, een slaapgedeelte en een woonkamer, en de kamers worden gescheiden door een schuifdeur. De familiekamers in het hoofdgebouw hebben een tweepersoonsbed en twee slaapbanken. De familiekamers in het bungalowgedeelte hebben een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. De airconditioning wordt in het laagseizoen centraal geregeld. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Bij aankomst staan er wat fruit, een fles wijn en een fles water klaar op de kamer. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 28-36 vierkante meter.
Aantal personen: 3–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met terras of balkon, sommige met zeezicht. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of in het bungalowgedeelte. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. In het laagseizoen wordt de airconditioning centraal geregeld. Minibar. Waterkoker, alsmede koffie en thee. Bij aankomst staan een fles wijn en een fles water klaar op de kamer. Tv met internationale zenders. Badjassen en slippers. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweepersoonskamers met privézwembad

Tweepersoonskamers met patio met privézwembad. Op de patio staan twee ligstoelen. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. In het laagseizoen wordt de airconditioning centraal geregeld. Minibar. Waterkoker, alsmede koffie en thee. Tv met internationale zenders. Bij aankomst staan een fles wijn en een fles water klaar op de kamer. Badjassen en slippers. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.