Familiekamers

Familiekamers met balkon of terras, sommige met zeezicht. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of in het bungalowgedeelte. De familiekamers bestaan uit twee delen, een slaapgedeelte en een woonkamer, en de kamers worden gescheiden door een schuifdeur. De familiekamers in het hoofdgebouw hebben een tweepersoonsbed en twee slaapbanken. De familiekamers in het bungalowgedeelte hebben een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. In het laagseizoen wordt de airconditioning centraal geregeld. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 28-36 vierkante meter.
Aantal personen: 3–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met terras of balkon, sommige met uitzicht op zee. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel. De kamers met zeezicht zijn gerenoveerd tot de zomer van 2024. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. De airconditioning wordt centraal geregeld in het laagseizoen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweepersoonskamers met privézwembad

Tweepersoonskamers met patio met privézwembad. Op de patio staan twee ligstoelen. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. In het laagseizoen wordt de airconditioning centraal geregeld. Minibar. Waterkoker, alsmede koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.