Reizen naar Gouvia & Kontokali

Gouvia en Kontokali zijn drie populaire plaatsen op Corfu. Hier ga je naartoe voor een vakantie vol afwisseling, dicht bij het strand, winkels, vermaak en uitstapjes.Feiten over Gouvia & Kontokali

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Naar de hotels in Gouvia & Kontokali is het ongeveer 20 minuten. Bij de transfer is meestal geen personeel van Apollo aanwezig.

Stranden

Gouvia en Kontokali aan de oostkust hebben kiezelstranden met een zandbodem. In Sidari in het noorden vind je mooie baaien en zandsteenrotsen en een fijn zandstrand.

Meer feiten

Weer

jan 14°c
feb 14°c
mrt 15°c
apr 17°c
mei 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 15°c
8,4 van 10 Gouvia & Kontokali
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 38 beoordelingen

Alle plaatsen Corfu

Agios Georgios

Ga er even tussenuit met kindvriendelijke reizen van Apollo naar Agios Georgios. Hier vind je een van de mooiste stranden van Corfu en deze plek is perfect om heerlijk te ontspannen.

Sidari

De badplaats Sidari aan de noordkust van Corfu is de perfecte bestemming voor wie ontspannen dagen op het strand wil combineren met leuke activiteiten en gezellige taverne-avonden. Sidari heeft voor elk wat wils, van gezinnen met kinderen tot stelletjes en vriendengroepen.

Benitses

Benitses is een van de oudste toeristische badplaatsen van Griekenland. Hier vind je een idyllische sfeer en oude tradities waar de kronkelende onverharde wegen van het dorp het gevoel geven van een charmant dorp hoog in de bergen, maar Benitses ligt direct aan de prachtige Ionische Zee. De boulevard van de mooie oude badplaats is omzoomd met restaurants, cafés en kleine winkeltjes en is de natuurlijke plek voor een avondwandeling.

Corfu stad

Corfu-stad is de plek om naartoe te gaan als je op zoek bent naar een afwisselende vakantie met een romantische sfeer en veel indrukken. Culturele geschiedenis, winkelen, restaurants en charmante steegjes - je zult je zeker vermaken.

Dassia & Ipsos

Dassia & Ipsos zijn twee populaire badplaatsen aan de oostkust van Corfu. Hier kun je genieten van een vakantie vol zon, zwemmen, winkelen en leuke activiteiten.

Agios Ioannis Peristeron

In Agios Ioannis Peristeron wacht een kristalheldere zee, met een strand dat de blauwe vlag van de EU heeft gekregen voor schoon en helder water. Hier kun je genieten van een rustige en heerlijke vakantie in een idyllisch Grieks dorp waar je de gezellige omgeving deelt met de plaatselijke bevolking.

Moraitika

Reis deze zomer naar het gezellige vissersdorpje Moraitika en vier vakantie tussen prachtige Griekse olijfbomen met uitzicht op het kristalheldere water van de zee. Het dorp heeft een rijke geschiedenis, maar wordt tegenwoordig gedomineerd door het moderne vakantieleven met tavernes, pubs en winkels binnen handbereik.

Barbati

Barbari is een rustig plaatsje met een heerlijke sfeer, gelegen op het noordelijke deel van Corfu. Het strand wordt omgeven door groene pijnbomen en het water is echt kristalhelder. Het strand, met zijn lengte van bijna twee kilometer, is kindvriendelijk en ondiep. Langs het strand en aan de hoofdstraat van de plaats zijn verschillende charmante tavernes in familiebezit die goed Grieks eten serveren.