Baai kamer

Baai kamer met balkon of terras en uitzicht op de Kommeno Baai. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Koelkast, een fles water in de koelkast bij aankomst, dagelijks aangevuld. Waterkoker en koffie en thee. Wifi, airconditioning en kluisje. Tv met internationale zenders. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Open badkamer, matglas naar douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon of terras en uitzicht op de omgeving. Sommige tweepersoonskamers kijken uit op het zwembad. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.Koelkast, bij aankomst staat er een fles water in de koelkast die dagelijks wordt aangevuld. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Wifi, airconditioning en kluisje. Tv met internationale kanalen. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Open naar de badkamer, matglas naar douche en toilet. Schoonmaken 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 27 vierkante meter
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer met gedeeld zwembad

Tweepersoonskamer met terras op de grond en toegang tot een gedeeld zwembad. Het terras heeft stoelen en een tafel en twee ligstoelen. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Koelkast, een fles water in de koelkast bij aankomst, dagelijks aangevuld. Waterkoker en koffie en thee. Wifi, airconditioning en kluisje. Tv met internationale zenders. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Open badkamer, matglas voor douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 37 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.