Junior suite

Junior suite met balkon of terras met uitzicht op zee. De kamer heeft een zithoek met een bank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker, alsmede koffie en thee. Nespresso-apparaat. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Junior suite deluxe met jacuzzi

Junior suites deluxe met balkon of terras met zeezicht. De patio heeft een privé-jacuzzi en ligstoelen. De kamer heeft een zithoek met een bank. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker, alsmede koffie en thee. Nespresso-apparaat. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Juniorsuite, privé zwembad

Junior suite met balkon of terras met uitzicht op zee. De patio heeft een privézwembad en twee ligstoelen. De kamer heeft een zithoek met een bank. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker, alsmede koffie en thee. Nespresso-apparaat. Tv met satellietkanalen. Föhn. Open indeling naar bad en wastafel. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Superior Junior suite

Superior Junior Suites met balkon of terras met zeezicht. De patio van ongeveer 36 vierkante meter heeft een privé-jacuzzi en ligbedden. Eén tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker, koffie en thee. Nespresso-apparaat. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 24 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen