Junior suite

Junior suite met balkon of terras met uitzicht op zee. De kamer heeft een zithoek met een bank. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker, alsmede koffie en thee. Nespresso-apparaat. Tv met internationale kanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Junior suite deluxe met jacuzzi

Junior suite deluxe met balkon of terras met zeezicht. De patio heeft een privé-jacuzzi en ligstoelen. De kamer heeft een zithoek met een bank. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker, alsmede koffie en thee. Nespresso-apparaat. Tv met internationale kanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Juniorsuite, privé zwembad

Junior suite met balkon of terras met uitzicht op zee. De patio heeft een privézwembad en twee ligstoelen. De kamer heeft een zithoek met een bank. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker, alsmede koffie en thee. Nespresso-apparaat. Tv met internationale kanalen. Föhn. Open indeling naar bad en wastafel. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Superior Junior suite

Superior Junior Suite met balkon of terras met uitzicht op zee. De suite bestaat uit een slaapgedeelte en een open woonruimte. De patio van ongeveer 36 vierkante meter heeft een privéjacuzzi, ligbedden en een eethoek. Een tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Nespresso-apparaat. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad, douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 24 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen