Reizen naar Agios Ioannis Peristeron

  • Idyllisch
  • Kristalhelder water
  • Rustige omgeving

In Agios Ioannis Peristeron wacht een kristalheldere zee, met een strand dat de blauwe vlag van de EU heeft gekregen voor schoon en helder water. Hier kun je genieten van een rustige en heerlijke vakantie in een idyllisch Grieks dorp waar je de gezellige omgeving deelt met de plaatselijke bevolking.

Populaire hotels - Agios Ioannis Peristeron


Feiten over Agios Ioannis Peristeron

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Naar de hotels in Agios Ioannis Peristeron is het ongeveer 30-40 minuten.

Stranden

Het strand dat tegenover de hotels ligt is ondiep en kindvriendelijk met kristalhelder water. Gemengd zand en steen.

Meer feiten

Weer

jan 13°c
feb 13°c
mrt 15°c
apr 18°c
mei 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 18°c
dec 15°c
9,6 van 10 Agios Ioannis Peristeron
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 7 beoordelingen

Alle plaatsen Corfu

Agios Georgios

Ga er even tussenuit met kindvriendelijke reizen van Apollo naar Agios Georgios. Hier vind je een van de mooiste stranden van Corfu en deze plek is perfect om heerlijk te ontspannen.

Kavos

Het kleine maar levendige en populaire dorp Kavos is prachtig gelegen in het zuidoosten van Corfu. Hier vind je prachtige stranden, kristalhelder water en een bruisend nachtleven.

Corfu stad

Corfu-stad is de plek om naartoe te gaan als je op zoek bent naar een afwisselende vakantie met een romantische sfeer en veel indrukken. Culturele geschiedenis, winkelen, restaurants en charmante steegjes - je zult je zeker vermaken.

Dassia & Ipsos

Dassia & Ipsos zijn twee populaire badplaatsen aan de oostkust van Corfu. Hier kun je genieten van een vakantie vol zon, zwemmen, winkelen en leuke activiteiten.

Pelekas & Kontogialos

Pelekas & Kontogialos is de perfecte bestemming voor wie een ontspannen vakantie wil in een charmante en kleinschalige omgeving. Naast prachtige stranden met kristalhelder water en weelderige natuur is Pelekas & Kontogialos de perfecte uitvalsbasis voor wie meer wil ontdekken van wat Corfu te bieden heeft.

Moraitika

Reis deze zomer naar het gezellige vissersdorpje Moraitika en vier vakantie tussen prachtige Griekse olijfbomen met uitzicht op het kristalheldere water van de zee. Het dorp heeft een rijke geschiedenis, maar wordt tegenwoordig gedomineerd door het moderne vakantieleven met tavernes, pubs en winkels binnen handbereik.

Barbati

Barbari is een rustig plaatsje met een heerlijke sfeer, gelegen op het noordelijke deel van Corfu. Het strand wordt omgeven door groene pijnbomen en het water is echt kristalhelder. Het strand, met zijn lengte van bijna twee kilometer, is kindvriendelijk en ondiep. Langs het strand en aan de hoofdstraat van de plaats zijn verschillende charmante tavernes in familiebezit die goed Grieks eten serveren.

Dassia, Gouvia & Kontokali

Dassia, Gouvia en Kontokali zijn drie populaire plaatsen op Corfu. Hier ga je naartoe voor een vakantie vol afwisseling, dicht bij het strand, winkels, vermaak en uitstapjes.