Kamertypes op Pickalbatros Royal Moderna Resort

Familiekamer met 2 standaard bedden

Familiekamer met balkon of terras, sommige met uitzicht op het zwembad. De familiekamer bestaat uit twee slaapkamers, sommige met een schuifdeur ertussen. Een tweepersoonsbed in de ene slaapkamer en twee eenpersoonsbedden in de andere slaapkamer. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar - een klein flesje water per persoon per dag is inbegrepen. Waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 65 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen.

Junior suite

Junior Suite met balkon of terras en uitzicht op het zwembad. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank en/of standaard bed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar - een fles water inbegrepen en dagelijks aangevuld. Waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 72 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, inclusief 1 kind.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon of terras. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed met een slaapbank of een gewoon bed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar - één klein flesje water per persoon per dag is inbegrepen. Elektrische waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen, inclusief 1 kind.