Beoordelingen van klanten over Pickalbatros Aqua Park Resort

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Locatie
  • 5/5 Slaapkwaliteit
  • 5/5 Kamers
  • 5/5 Service
  • 5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

0% van de reizigers beveelt dit aan

2260 beoordelingen
Uitstekend
 
2019
Zeer goed
 
157
Goed
 
46
Minder goed
 
17
Onvoldoende
 
21

5 laatste beoordelingen

4-2-2024

door Katarzyna J

Top, top

Top, top, top!!! Iedereen is vriendelijk en hebben we vrienden gemaakt. Uitstekend hotel. Ontvangst, vriendelijkheid, netheid, behulpzaamheid zijn hier uitstekend. Sharm el Sheikh stad is makkelijk te bereiken. Je komt aan op het vliegveld en je bent snel in je hotel.

 
4-2-2024

door Grzegorz J

Geweldig hotel

Geweldig waterpark! Het is zo een mooi land-Sharm el Sheikh, de prijs, het klimaat (ruim 222 graden) en wat er allemaal is, wij hebben genoten! mooi resort, alles goed geregeld; lekker eten, mooie en schone kamers en geweldige service. Heerlijke onbezorgde en zonnige vakantie!

 
2-2-2024

door wojtek k

Fantastisch super/wij komen nog eens terug

Goed hotel, 5 sterren waardig. Alles prima, goed eten, hygiëne, kamers nieuw, prachtige tuin met mooi zwembad en vriendelijke animatie. Wij komen nog eens terug. Nieuw hotel, een echte aanrader , top service , top kamers,top aquapark!!!:))))

 
30-1-2024

door Dzmitry H

Super Aqua Park!

Super aquapark! Erg goed hotel. Lieve mensen.Vooral veel plezier gehad met de mensen van het entertainment team. Fijne plek waar je door iedere werknemer wordt geholpen. Tot op de punten verzorgd. Heerlijk kunnen relaxen. Super holiday!!!!

 
30-1-2024

door Alicja H

Geweldig resort. Dit Hotel heeft absoluut een Top-Team!!

Hospitality zit van nature in zijn bloed, met veel geduld en gelijkwaardigheid, stroomt zijn energie door heel zijn medewerkers heen. Wij zijn hen allemaal ook heel dankbaar voor de gemaakte herinneringen die warm opgloeien in ons hart! Dan is dit het aangewezen Hotel. Alles is goed. Geen minpunten. Het Hotel is mooi/luxueus, goed opgezet hotel en tevens dichtbij het vliegveld. Het eten is echt uitstekend, zowel buffet, maar ook het a la carte restaurant is geweldig.