Beoordelingen van klanten over Pickalbatros Aqua Blu Resort

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

85% van de reizigers beveelt dit aan

8222 beoordelingen
Uitstekend
 
6136
Zeer goed
 
1356
Goed
 
409
Minder goed
 
163
Onvoldoende
 
158

5 laatste beoordelingen

3-12-2023

door Samantha V

Top animatieteam

Taz, Olesya, Baker & Okaa zijn 4 animatie leden die echt lieverds zijn. Ze zijn zo lief geweest voor mijn zoontje. Mijn zoontje heeft gehuild in het vliegtuig omdat hij weer terug wilde naar zijn vrienden (het animatieteam). Ze zijn meegaand altijd vrolijk en proberen mensen echt een fijne tijd te geven. Maar ook geven ze je ruimte en plakken ze niet zo extreem. Ze weten precies welke activiteiten iemand leuk vind en blijven niet aan bedjes trekken. Het park is verdeeld in meerdere gedeeltes en hun blijven echt op hun animatie gedeelte. Als je geen zin hebt laten ze je met rust of komen alleen een praatje maken. Wil je rust dan ga je niet bij het animatiebad liggen. Wij zijn er 2 weken geweest en ons zoontje van 2 heeft de tijd van zijn leven gehad met ze. De shows zijn leuk er komen mensen van buiten af of ze doen zelfs een show. Als je 2 weken gaat kijk je in je tweede week dezelfde shows misschien doordat het laagseizoen is maar dit was voor ons niet geheel storend met een jonger kind kijk je niet elke dag die shows. Didi een van de animatieleden heeft zichzelf getraind om op glas & een spijkerbed te liggen. Super knap!!! De rest van het animatie team zijn ook echt toppers en leuke lieve mensen. Al met al op het animatie team helemaal geen kwaad woord op aan te merken. En door hun hebben wij een heerlijke vakantie gehad! Bedankt toppers♡♡♡♡♡

 
12-8-2023

door Simonerobbie Amsterdam, Nederland

Top

Gewoon fantastisch, geweldige kamer een goeie service ! Eten is geweldig , zwembad heerlijk en ook pal aan t strand . Heerlijk bedjes , handdoeken goed geregeld . Geen gevecht om een bedje . Ontbijt geweldig geregeld! Iets meer uniek mag wel 😊

 
8-5-2023

door Nomad781091 Elburg, Nederland

en weer een geweldige tijd gehad in Aqua Blu Sharm!!

in novenber voor de eerste keer geweest met kinderen en kleinkinderen 8 dgn , dit nu dunnetjes overgedaan naar 15dgn maar wat hebben wij en de kids weer een geweldige tijd gehad , eten was goed altijd wel iets wat je lust alleen iets meer afwisseling zou fijn zijn . bij aankomst kregen wij een gratis update qua kamer kregen een familiekamer perfect het ontbrak aan niets , de kleine meid was de tanden aan het poetsen en had niet in de gaten dat ze de scheerschuim te pakken had :)) , verder een hele dikke pluim voor Eslam Mohamed Broerrrr ik mis jou nu al weer , Eslam Ashrif Tito bedankt voor alles , Mamädôø Bőõďã ook jou vergeet je niet snel vuurtje stoker en euh rustig aan doen met die engelse vriendin van jou :)) Verder spreek ik mijn dank uit aan manager van het hotel Mahmoud Zidan alles keurig geregeld . wij gaan jullie missen , maar hopelijk worden de prijzen weer een beetje normaal zodat wij allemaal terug kunnen naar dit hotel.

 
28-2-2023

door Roy V

Prima resort voor een all-in vakantie

Goede en schone kamers bij dit hotel. Het park is uitgebreid en er is voldoende te doen en aan eten en drinken ontbreekt er niks. Het personeel is vriendelijk en bied goede services net zoals de manager welke klaar staat voor als er iets mocht zijn. Zeker een aanrader!

 
16-2-2023

door dany d

vakantie

Prachtig, verzorgd en rustig vakantiepark, Talloze waterglijbanen - zwembaden die meerdere malen per dag op kwaliteit worden gecontroleerd. Het voltallige personeel is zeer behulpzaam met respect voor elk persoon zonder opdringerig te zijn. Ook in de bar zijn alcoholic en niet-alcoholic coktail beschikbaar.