Kamertypes op Maritim Jolie Ville Resort & Casino

Tweepersoonskamer, gerenoveerd

Gerenoveerde tweepersoonskamer met grondterras. De kamers liggen in het sportgedeelte van het hotel met een eigen zwembad en op ongeveer 700 meter van het strand. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in de vorm van een opklapbed of slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar tegen betaling. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar worden meegerekend in het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweepersoonskamer, Palm Area

Tweepersoonskamer met grondterras. De kamers liggen in de Palm Area van het hotel en de afstand naar het strand is ongeveer 400 tot 600 meter. Een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in de vorm van een opklapbed of slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar tegen betaling. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweepersoonskamer, voorste gedeelte

Tweepersoonskamermet grondterras. De kamers liggen in de Front Area (voorzijde) van het hotel, dicht bij het hoofdgebouw en het zoetwaterzwembad en kinderbad. De afstand naar het strand is 50 tot 500 meter. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in de vorm van een opklapbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar tegen betaling. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Vloerbedekking. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar worden meegerekend bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.