Beoordelingen van klanten over Albatros Sharm Resort

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

84% van de reizigers beveelt dit aan

2475 beoordelingen
Uitstekend
 
1634
Zeer goed
 
550
Goed
 
148
Minder goed
 
81
Onvoldoende
 
63

5 laatste beoordelingen

25-4-2023

door Ilayda G

Best trip ever

First of all het eten is super super lekker en er is heel veel keuze. De kamers zijn heel proper en er zijn bijna geen vliegen. De strand is niet zo ver van het hotel, dat was top! Er zijn heel veel activiteiten te doen in het hotel zelf. En de mensen die daar werken love y’all <333

 
17-1-2013

door Petra T Nieuwegein, Nederland

Vakantie januari 2013

Wij verbleven de eerste week van januari alweer voor de 7 de keer in dit vriendelijke hotel. Het verblijf was weer super. Het personeel is erg aardig, de kamers zijn netjes en schoon en het eten is prima. Bij de receptie word je vriendelijk ontvangen door de heer Magdy . Er is tevens een gezellig avondprogramma en een leuk animatieteam met name Mario was erg actief. Wij zullen zeker terugkomen.

 
19-11-2012

door josl956 nijmegen

Volgend jaar weer

Kamer is gedateerd, wel schoon. Hooguit 3*. Ressort goed, wel 4*. Vriendelijk personeel. Mahmoud maakte onze kamer telekens weer perfect schoon. Leg 1 of 2 euro op het hoofdkussen en de kamer ziet er bij terugkomst weer perfect uit. Goed eten en drinken. Perfect snorkelen iets buiten ressort. Prachtig rif. Geen stroming en geen golven. Prachtig uitzicht over de baai. Old Market op 10 min lopen. Buiten ressort en Old Market veel afval. Moet je doorheen kijken. Geld ook voor de verkopers daar. Zijn opdringerig. Spel meespelen, dan kun jij nog lachen ook. Wij gaan volgend jaar terug. Wacht met boeken tot 5, 4 weken voor vertrek. Anders betaal je teveel. Wij hebben 400,- teveel betaald. ”

 
17-10-2012

door Sonja V Beveren-Waas

AANRADER !

Ouder hotel dat grotendeels is gerenoveerd, maar moet zeker niet onderdoen voor al die grote nieuwe hotels. Prima keuken, zowat de beste van heel Sharm el Sheikh. Kan dit weten na een 40-tal vakanties in Sharm. Groot strand. Ideaal gelegen voor duikers. Duikcenter ter plaatse. Ligt dichtbij de haven.

 
5-1-2012

door CarineGent_Belgium Gent, Belgium

Beach albatros weer top!

Sinds 30 december terug van een weekje in Sharm. Omdat we al 2 keer in Hurgada met veel plezier in het Beach Albatros verbleven, kozen we er ook hier weer voor. Het werd geen teleurstelling! Prachtig gelegen op een klif, vriendelijk personeel, zeer goed onderhouden, een supergrote kamer met een enorme badkamer en heel lekker eten met veel keuze (en ik ben nochtans een zeer moeilijke eter!). Het enige minpuntje betreft de beperking van flesjes water. In Hurgada had je overal flesjes water ter beschikking terwijl het hier in principe beperkt is tot 1 per persoon per dag. Dat is een beetje eigenaardig, zeker als je ziet dat je zo veel frisdrank en alcohol kan krijgen als je wil. Mijn man drinkt alleen water en heeft aan de receptie gevraagd ons waterrantsoen te verdubbelen. Dat gebeurde ook maar het is sowieso jammer dat het gerantsoeneerd is. Verder nog een tip: de uitstap naar het Catharinaklooster is echt de moeite niet. Een hele dag onderweg zijn om en uurtje in het kleine klooster rond te kijken ... Enkel het landschap onderweg en de locatie van het klooster hebben de trip nog enigszins gered. Tenslotte, voor wie nog zou twijfelen: dit hotel is echt een aarader!