Reizen naar Sharm el Sheikh

Reis naar Sharm el Sheikh, een van de populairste bestemmingen in Egypte, voor een vakantie vol zon, zee en zandstranden. Er wacht een wereld aan onvergetelijke ervaringen, van duiken tussen de koraalriffen van de Rode Zee tot het verkennen van spannende bezienswaardigheden zoals de berg Sinaï.Feiten over Sharm el Sheikh

Transfer

Van het vliegveld naar onze hotels in Hadaba duurt het ongeveer 30 minuten en naar onze hotels in Nabq ongeveer 20 minuten. De transfer gebeurt meestal zonder personeel van Apollo.

Meer feiten

Weer

jan 23°c
feb 24°c
mrt 27°c
apr 30°c
mei 34°c
jun 37°c
jul 38°c
aug 38°c
sep 37°c
okt 33°c
nov 29°c
dec 25°c
7,4 van 10 Sharm el Sheikh
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 114 beoordelingen

Alle bestemming(en) Egypte

Sahl Hasheesh

Elegant en fabelachtig, Sahl Hasheesh is een rustige badplaats met een boogvorm die een prachtig uitzicht biedt op de baai en de fijnkorrelige stranden. De hotels zijn van hoge klasse en hebben allemaal privé zandstranden waar je kunt genieten van een luxe vakantie aan het kristalheldere water van de Rode Zee.

Hurghada

Hurghada is de populairste vakantiebestemming van Egypte! Kristalhelder water, perfect weer en prachtige stranden zijn maar een paar van de vele kenmerken. In het centrum wacht het Egyptische dagelijkse leven op je, en onder de oppervlakte van de Rode Zee vindt je een fantastisch natuurlijk schouwspel van kleurrijke vissen en koraal. De hotels van Apollo in Hurghada zijn van hoge klasse en bieden alles wat je nodig hebt voor een geweldige zonvakantie.

Abu Soma

Reis naar Abu Soma en ervaar een vakantie direct aan de kristalheldere Rode Zee. Als je op zoek bent naar rust en stilte, ben je hier aan het juiste adres. Verblijf in het elegante hotel voor volwassenen Shams Prestige Abu Soma, waar zowel het zandstrand als het met palmen omzoomde zwembad uitnodigen tot een verfrissende duik. Onder het oppervlak van de Rode Zee wacht een kleurrijke wereld, dus vergeet je duikbril niet!