Clubkamer

Club kamer met Frans balkon en zeezicht. De kamers bevinden zich op de bovenste verdiepingen. Een groot tweepersoonsbed of twee kleinere tweepersoonsbedden en mogelijkheid voor extra bed in de vorm van een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar met water inbegrepen. Waterkoker en koffie en thee. TV met satellietkanalen. Vloerbedekking. Badkamer met bad en aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen in de kamer. Het hotel noemt dit kamertype de Imperial Club Room.

Gasten die in de clubkamers verblijven, hebben toegang tot de Imperial Club Lounge van het hotel, tussen 7:00-23:00 uur. Dresscode - lange broek voor mannen na 18:00 uur. Clubkamerbewoners ontvangen een Imperial Club Access-kaart die voorkeurservice biedt in bepaalde delen van het hotel, zoals bij het zwembad.

Voordelen voor clubkamergasten:

 • Aparte check-in in de Imperial Club Lounge.
 • Continentaal ontbijt, 07:00-11:00.
 • Middagthee en scones, 15.00-17.00 uur.
 • Drankjes en hapjes voor het diner, 18.00-20.00 uur.
 • Lichte snacks, thee/koffie, sappen en frisdrank, 24 uur per dag.
 • Een selectie internationale kranten en tijdschriften.
 • Toegang tot laptops in de Imperial Club Lounge.

Voor gasten in de clubkamer ook inbegrepen:

 • Kids Club, 10.00-13.00 uur en 14.00-18.00 uur.
 • Teen Club, 14.00-18.00 en 19.00-24.00.
 • Gratis toegang tot het ShuiQi Club Fitnesscentrum.
 • Toegang tot het aparte strand voor gasten van de Imperial Club.

Grootte van de kamer: ongeveer 45-47 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen, waaronder 1 kind.

Deluxe kamer

Deluxe kamer met Frans balkon en zeezicht. Een groot tweepersoonsbed of twee kleinere tweepersoonsbedden en mogelijkheid voor extra bed in de vorm van een slaapbank. Airconditioning, wi-fi en kluisje inbegrepen. Minibar met water inbegrepen. Waterkoker en koffie en thee. TV met satellietzenders. Strijkijzer en strijkplank. Vloerbedekking. Haardroger. Badkamer met apart bad, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen in de kamer. Het hotel noemt dit kamertype Palm Deluxe

Grootte van de kamer: ongeveer 45-47 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen/1-4 personen, waaronder 1 kind.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met Frans balkon, sommige met zeezicht of balkon en zeezicht. Een groot tweepersoonsbed of twee kleinere tweepersoonsbedden en mogelijkheid voor extra bed in de vorm van een slaapbank. Airconditioning, wi-fi en kluisje inbegrepen. Minibar met water inbegrepen. Waterkoker en koffie en thee. TV met satellietzenders. Strijkijzer en strijkplank. Vloerbedekking. Haardroger. Badkamer met bad, aparte douche en apart toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen in de kamer. Het hotel noemt dit kamertype Ocean Deluxe.

Grootte van de kamer: ongeveer 45-47 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen/ 1-4 personen, waaronder 1 kind.