Junior suite

Junior Suite met balkon of terras. Alle junior suites hebben een uniek ontwerp en zijn te vinden in alle gebouwen van het hotel. Sommige junior suites bevinden zich op twee verdiepingen met een slaapkamer boven. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor twee extra bedden in een slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen toeslag. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 36 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen.

Superior kamer

Superior kamer met balkon. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een opklapbed. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen toeslag. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 26 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon of terras. De tweepersoonskamers bevinden zich in het historische gebouw, het nieuwe gebouw en het zijgebouw. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een eenpersoonsbed of een slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen toeslag. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badjassen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 22 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.