Junior Suite

Junior Suite met balkon, sommige met uitzicht op het zwembad. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Minibar. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Premium junior suite

Premium Junior Suite op de bovenste verdiepingen met balkon en uitzicht op het zwembad. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Suite

Suites met balkon, sommige met uitzicht op het zwembad. De suite bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer met een schuifdeur tussen de kamers. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bedden in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 55 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Suite

Suite op de bovenste verdieping met balkon en uitzicht op het zwembad. De suite bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer met een schuifdeur tussen de kamers. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Minibar. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 55 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Deze tweepersoonskamer heeft een balkon en uitzicht op het zwembad. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Tweepersoonskamer bovenste verdiepingen

Tweepersoonskamer op de bovenste verdieping met balkon en uitzicht op het zwembad. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Minibar. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: Ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.