Kamertypes op Atlantic Holiday - winter 2023/24

Junior suite

Junior Suite met groot balkon of terras en uitzicht op zee. Het balkon heeft het grootste deel van de dag zon. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid tot extra bed in de vorm van een slaapbank. Kitchenette met kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, koelkast en basis keukengerei. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 45 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Studio

Studio met balkon of grondterras en uitzicht op zee. Gecombineerde slaapkamer en mini-keuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed op slaapbank. Minikeuken met koelkast, kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster en basiskeukengerei. Sommige appartementen hebben een lage scheidingswand. Wifi is inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Suite

Suite met balkon op de begane grond en uitzicht op zee. Het balkon ligt het grootste deel van de dag in de zon, het is mogelijk om ligstoelen en parasols voor het balkon te huren. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van een extra bed op de slaapbank. De minikeuken heeft kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, koelkast en basis keukengerei. Wifi is inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 1-4 personen, waaronder 1 kind.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon en uitzicht op zee of met balkon aan de weg. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met kitchenette. In sommige appartementen is de kitchenette apart. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in de vorm van een slaapbank. Minikeuken met kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, koelkast en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 56 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen.

Tweekamerappartement aan zee

Tweekamerappartementen met balkon en panoramisch uitzicht op zee. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/keuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed op slaapbank. Minikeuken met kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, koelkast en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 56 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen.

Tweekamerappartement, geschikt voor mindervaliden

Tweekamerappartement, geschikt voor mindervaliden met een balkon en uitzicht op zee. De appartementen hebben bredere deuren en aanpassingen voor mensen met een mindervalid. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. In sommige appartementen is de minikeuken apart. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden op een slaapbank. Minikeuken met kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, koelkast en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 1-4 personen.

Tweekamerappartement, minder goede ligging

Tweekamerappartement met een balkon, maar een iets minder gunstige ligging boven de personeelsingang. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/keuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, koelkast en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met Scandinavische en internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 56 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen.

Tweekamerappartementen superior

Superior tweekamerappartement met balkon en uitzicht op zee. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in de slaapbank. De keuken heeft een vaatwasser, magnetron, kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, koelkast en basis keukengerei. Wifi is inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met Scandinavische en internationale zenders. Föhn, badjas en badlakens voor bij het zwembad. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 62 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen.