Reizen naar Los Gigantes & Playa de la Arena

Rust en uitstekende excursiemogelijkheden zijn de kenmerken van onze reizen naar Los Gigantes aan de zuidwestkust van Tenerife. Hier kan je zowel uitrusten als je batterijen opladen met nieuwe, fascinerende natuurervaringen. Je verblijft in het gezellige vissersdorp Puerto de Santiago en direct aan het strand van Playa de la Arena, met een authentieke en ontspannen sfeer.Feiten over Los Gigantes & Playa de la Arena

Transfer

Van het vliegveld Reina Sofia naar onze hotels in Los Gigantes/Playa de la Arena ongeveer 1 uur.

Stranden

Een klein lavastrandje met fijn zwart zand in Los Gigantes/Playa de la Arena.

Meer feiten

Weer

jan 18°c
feb 18°c
mrt 18°c
apr 19°c
mei 20°c
jun 22°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 24°c
okt 23°c
nov 21°c
dec 19°c
8,3 van 10 Los Gigantes & Playa de la Arena
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 367 beoordelingen

Alle plaatsen Tenerife

Los Cristianos

Los Cristianos is voor wie een rustiger verblijf wil, maar toch toegang heeft tot een goede selectie restaurants en winkels in de charmante autovrije straatjes. De twee zandstranden zijn beschut tegen de wind door de ligging van het stadje in een baai en er zijn allerlei watersporten mogelijk. Maak van de gelegenheid gebruik om te wandelen over de lange promenade die langs het levendige Playa de las Americas naar Adeje loopt.

Callao Salvaje

Callao Salvaje is Tenerife's nieuwste toevoeging aan de lijst van ontspannende badplaatsen. De grote toeristenmassa's zijn hier nog niet gearriveerd en het charmante centrum is rustig met een paar restaurants en bars. Het platte hotel Atlantic Holiday Center heeft een klein lavastrand, en het brede aanbod aan amusement in Playa de las Americas ligt op slechts een taxiritje afstand.

Playa de las Americas

Playa de las Americas ligt aan de zonovergoten zuidkust en is de populairste bestemming van Tenerife. Uitstekende restaurants, sportieve activiteiten zoals golf en tennis en enkele van de beste hotelfaciliteiten van Tenerife wachten op je. De strandpromenade is meer dan 10 kilometer lang en vol leven, en er zijn tal van nachtclubs en bars voor feestgangers.

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz is niet alleen de oudste toeristenstad van Tenerife, maar ook de charmantste. Als je op zoek bent naar een authentieke Canarische stad met een oud centrum met schattige huisjes en zorgvuldig gerangschikte bloemen, dan is Puerto de la Cruz de plek voor jou. Het is de thuisbasis van een aantal van de beste restaurants van Tenerife, twee lavastranden met donker zand en de populaire zeewaterzwembaden ontworpen door César Manrique.

Golf Del Sur

Reis naar Golf del Sur aan de zuidkust van Tenerife, een onbedorven juweeltje en een paradijs voor golfers. Maar het is zoveel meer dan alleen golfbanen; er zijn hier ook restaurants en winkels, zij het op kleinere schaal dan in de nabijgelegen grotere vakantieoorden Los Cristianos en Playa de las Americas.