Familiesuite

Familiesuite met balkon of terras. De Familiesuites bevinden zich in het Family Space gedeelte van het hotel en bestaan uit een slaapgedeelte en een woongedeelte met een open indeling tussen de ruimtes. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. TV met internationale zenders. Open badkamer met wastafel, aparte douche met matglazen deur en toilet met matglazen deur. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Junior suite

Junior Suite met balkon of terras. De Junior Suite bevindt zich in de Relax Zone. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. TV met internationale zenders. Badkamer met bad, douche met matglazen deur en WC met apart toilet. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ca. 38 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Superior kamer

Superior kamer met balkon of terras. De kamers bevinden zich in de Relax Zone. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. TV met internationale zenders. Open badkamer met wastafel, aparte douche met matglazen deur en toilet met matglazen deur. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ca. 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Superior kamer - Familiegedeelte

Superior kamer in het familiegedeelte met balkon of terras. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. TV met internationale zenders. Open badkamer met wastafel, aparte douche met matglazen deur en toilet met matglazen deur. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ca. 25 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen, waaronder 1 kind.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon of terras. De kamers bevinden zich in de Relax Zone. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. TV met internationale zenders. Open badkamer met wastafel, aparte douche met matglazen deur en toilet met matglazen deur. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ca. 25 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Tweepersoonskamer - Familiegedeelte

Tweepersoonskamer in het familiegedeelte met balkon of terras. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. TV met internationale zenders. Open badkamer met wastafel, aparte douche met matglazen deur en toilet met matglazen deur. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ca. 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen, waaronder 1 kind.