Junior suite

Junior suites met balkon en zeezicht. Twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor twee extra bedden in een slaapbank of in twee opklapbedden. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Minibar tegen betaling. TV met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met bad en douche of alleen douche en WC. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 30-35 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, inclusief 2 kinderen.

Tweepersoonskamer, balkon

Tweepersoonskamer met balkon en zeezicht of met beperkt zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed met een opklapbed. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Minibar tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad, douche en wc. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 22-24 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer, geen terras

Tweepersoonskamer, patio maar raam met uitzicht op de binnenplaats van het hotel. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een opklapbed. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Minibar tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad of douche en WC. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 18-20 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen / 2-3 personen.