Reizen naar Costa del Sol

De Spaanse zonnekust, beter bekend als de Costa del Sol, is een geliefde bestemming in Andalusië. Met negen van de tien zonnige dagen is de Costa del Sol in Spanje een veilige gok voor wie verlangt naar prettige dagen op het strand en zwoele avonden.Feiten over Costa del Sol

Tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Spanje.

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Aankomst Als je een transfer hebt geboekt, wacht de chauffeur je op in de aankomsthal, net binnen de deuren die uit de aankomsthal leiden, met een bordje met je naam erop. Wachttijd op de luchthaven kan voorkomen. Voor dringende zaken betreffende uw transfer kunt je contact opnemen met het bedrijf (Engelstalig) door te bellen naar +34 952 380 297.

Vertrek Terugkeer naar de luchthaven: 48-24 uur voor vertrek, je kunt op Pickuptime.eu zien wanneer je wordt opgehaald. Shuttle referentie nummer = hetzelfde als het Apollo boekingsnummer.

Meer feiten

Weer

jan 13°c
feb 14°c
mrt 17°c
apr 19°c
mei 22°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 17°c
dec 14°c
Populaire hotels
Soho Boutique Castillo Santa Catalina
Prijs per persoon, voor aandeel in Tweepersoonskamer, 3 nachten, 26/8 2023, vanaf Amsterdam Airport
vanaf
692 EUR
Boeken

Vincci Selection Estrella del Mar
Prijs per persoon, voor aandeel in Superior kamer, 3 nachten, 18/12 2023, vanaf Amsterdam Airport
vanaf
405 EUR
Boeken

Hard Rock Hotel Marbella
Prijs per persoon, voor aandeel in Tweepersoonskamer, 3 nachten, 30/10 2023, vanaf Amsterdam Airport
vanaf
671 EUR
Boeken

Alle bestemming(en) Spanje

De Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden worden ook wel de gelukkige eilanden genoemd. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Hier is het hele jaar door een aangename vroege zomerhitte met volop kansen om te zonnebaden op de uitgestrekte zandstranden. Het aangename klimaat, het grote aanbod aan sporten en echt goede hotels zorgen ervoor dat veel mensen er jaar na jaar voor kiezen om met Apollo naar de Canarische Eilanden te reizen.

Mallorca

Boek een reis naar Mallorca en ervaar kilometerslange zandstranden, smaragdgroene baaien, lekker eten en een opwindend nachtleven. Gezinnen met kinderen kiezen vaak voor Alcúdia terwijl je voor wat meer vermaak in de baai van Palma moet zijn.