Reizen naar Costa del Sol

De Spaanse zonnekust, beter bekend als de Costa del Sol, is een geliefde bestemming in Andalusië. Met negen van de tien zonnige dagen is de Costa del Sol in Spanje een veilige gok voor wie verlangt naar prettige dagen op het strand en zwoele avonden.



Feiten over Costa del Sol

Tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Spanje.

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Aankomst
Als je een transfer hebt geboekt, verlaat dan het vliegveld en kijk uit naar een kleine vuurtoren. Ongeveer 15 meter naar links vind je "Shuttle". Als je problemen hebt om de weg te vinden, kun je Rios Shuttle in Malaga bellen op +34 678 769 161. Houd er rekening mee dat er wachttijden kunnen zijn bij aankomst.

Vertrek
Terugkeer naar de luchthaven: 24-48 uur voor vertrek kun je hier zien wanneer je wordt opgehaald. Referentienummer shuttle = hetzelfde als je Apollo boekingsnummer.

Meer feiten

Weer

jan 15°c
feb 16°c
mrt 18°c
apr 20°c
mei 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 18°c
dec 16°c
Populaire hotels
Soho Boutique Castillo Santa Catalina
Prijs per persoon, voor een Tweepersoonskamer, 4 nachten, 6/10 2024, vanaf Amsterdam Airport
vanaf
1.077 EUR
Boeken

Hard Rock Hotel Marbella
Prijs per persoon, voor een Tweepersoonskamer, 4 nachten, 8/10 2024, vanaf Amsterdam Airport
vanaf
982 EUR
Boeken

Soho Boutique Equitativa
Prijs per persoon, voor een Tweepersoonskamer, 4 nachten, 6/10 2024, vanaf Amsterdam Airport
vanaf
812 EUR
Boeken

Alle bestemming(en) Spanje

De Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden worden ook wel de gelukkige eilanden genoemd. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Hier is het hele jaar door een aangename vroege zomerhitte met volop kansen om te zonnebaden op de uitgestrekte zandstranden. Het aangename klimaat, het grote aanbod aan sporten en echt goede hotels zorgen ervoor dat veel mensen er jaar na jaar voor kiezen om met Apollo naar de Canarische Eilanden te reizen.

Mallorca

Boek een reis naar Mallorca en ervaar kilometerslange zandstranden, smaragdgroene baaien, lekker eten en een opwindend nachtleven. Gezinnen met kinderen kiezen vaak voor Alcúdia terwijl je voor wat meer vermaak in de baai van Palma moet zijn.