Beoordelingen van klanten over Balcón de Europa

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

82% van de reizigers beveelt dit aan

1854 beoordelingen
Uitstekend
 
967
Zeer goed
 
582
Goed
 
187
Minder goed
 
64
Onvoldoende
 
55

5 laatste beoordelingen

25-12-2023

door 473petrae Ede, Nederland

Mooi groot terras

Heerlijk om op het mooie grote terras van het hotel neer te strijken en een lekkere koffie te nemen. Aan de rand van het balkon van Europa. De bediening is niet erg vlot maar wel heel vriendelijk. De stolen zijn comfortabel en er is voorzien in een goede afscherming van de felle zon.

 
9-9-2021

door decoutereb Moen, België

Mooiste uitzicht van Nerja om een terrasje te doen

Bij een bezoek aan Nerja is dit terras wel een van de mooiste qua uitzicht, we dronken iets, hier betaal je wel Belgische prijzen maar met de lekkere olijven die je erbij krijgt is het de moeite, de obers zijn zeer vriendelijk, zelfs op het einde van een druk seizoen

 
15-6-2019

door Gerdy V Kasterlee, België

Onvriendelijk!

Het was ons plan om eventueel volgend jaar dit hotel uit te kiezen vermits we al jaren in Nerja komen. Dus een paar weken geleden zijn we gaan kijken aan de achterkant van het hotel, tegen de zee. De manier waarop de loungers daar gezet zijn, het onaantrekkelijke terras, laat staan strand, deden ons van gedachte veranderen. We besloten dan iets te drinken vooraan op het terras, geen vriendelijke ober, was schijnbaar ook blind als er te werken viel, en tot overmaat van ramp was "het toilet' stuk, zo zei hij...……….. ja dat geloof ik direct, in een zaak van deze omvang zal zeker maar 1 toilet zijn..... Dit kon een prachtige zaak zijn maar is duidelijk op z'n retour!! Wij gaan terug voor een hotel waar vriendelijkheid troef is en waar de gasten nog geapprecieerd worden ! By the way, voor de rest is Nerja ideaal!

 
6-9-2018

door Jacques S Wittem, Nederland

heel goed en georganizeerd hotel

ik ben al in veel hotels geweest maar dit hotel was wel bijzonder goed en zeker de service en vriendelijkheid van alle personeel. toen we aankwamen met de auto konden we het niet zo goed vinden omdat het direct aan het strand ligt en met de auto kom je niet aan de ingang van het hotel. we hebben onderweg naar het hotel gebeld en ze gaven ons meteen een adres in de parkeergarage vlak bij en er kwam dan ook meteen een hotelbediende naar ons toe in de garage die ons hielp. hij sleepte ook onze grote koffers na het hotel tot aan de receptie , echt geweldig en dat bij 35 graden. We kregen een goede uitleg over het hotel dat prachtig lag direct aan het mooiste balkon van Europa. de kamers waren wel iets gedateerd maar heel netjes en schoon en er was alles wat we nodig hadden. avonds naar het restaurant en dat vond ik heel verrassend. super aardig personeel , heeeel goed eten met iedere dag een ander thema dus elke dag was het anders. Spaans buffet , Aziatisch , Indiaas Europees en nog veel meer. er stond altijd een kok om je iets aparts te maken of om te helpen. het was niet zo dat iedereen zat te dringen en door mekaar te lopen. nee , het was echt relaxt met in het algemeen geciviliseerde mensen. een zijde van het restaurant was helemaal open en als je daar zit keek je meteen over het strandje en de zee. aan het strand en bij de strandbar waren voldoende luxe ligbedden en ze hadden handdoeken service. bedjes en parasols brachten ze nog voor je op het strand. echt een super service. het hotel is wat kleinschaliger ik schat op bijna 90 kamers. buitenwas er altijd iets te beleven vooral avonds overal muziek en artiesten , tekenaars enz. en goede terrassen.ik kan dit hotel iedereen aanraden. wij hadden alleen vergeten een kamer met balkon te boeken maar we hebben een mooie vakantie gehad.

 
8-7-2018

door TomN12014 Sliedrecht, Nederland

even lunchen

Een plek om naar toe te gaan, een hotel mooi terras met prachtige uitzichten al of niet naar keuze met parasols ter bescherming van de zon dan wel de bekende schuifbare overkappingen. Personeel luisterend hulpvaardig en behulpzaam. De gerechten lekker en vers de drankjes, noem het maar, vooral bestel ze ter plekke.