Málaga, Spanje - reistips

Reistips voor Malaga

Malaga is heter dan ooit. En dan denken we niet alleen aan het feit dat je hier kunt genieten van 300 zonnige dagen per jaar als je hier reist, maar ook dat Malaga onlangs is uitgeroepen tot weekendbestemming van het jaar door het reismagazine Vagabond. Of je nu een frequente bezoeker van Malaga bent of de stad voor het eerst bezoekt, we hopen dat je inspiratie kunt opdoen in onze reistips.


Artikelen en reistips voor Malaga

Bezienswaardigheden in Málaga

Malaga is de thuisbasis van verbazingwekkende kunstwerken, oude overblijfselen en gebouwen die iedereen versteld zullen doen staan. Hier zijn tips over bezienswaardigheden in de stad Malaga.

Lees over de bezienswaardigheden van Malaga

Golfen in Málaga

Op vakantie in Malaga bent u altijd in de buurt van golfbanen langs de kust. Malaga wordt zelfs vaak de Costa del Golf genoemd, dankzij het feit dat er ongeveer 70 golfbanen binnen een straal van een paar kilometer zijn.

Lees meer over golfen in Malaga

Eten in Málaga

In de afgelopen jaren is Malaga snel gestegen op de lijst van Spaanse gastronomische steden. Vandaag de dag zijn er tal van eetervaringen, restaurants en delicatessen om te proberen in Malaga.

Lees meer over het eten in Malaga

Winkelen in Málaga

Net als veel andere Spaanse steden is Malaga echt een geweldige winkelstad! Hier vindt u alles, van beroemde Spaanse ketens tot markten en winkelcentra.

Lees over winkelen in Malaga

Vind jouw reis