Golf in Malaga

Golfen in Málaga

Op vakantie in Málaga ben je altijd in de buurt van golfbanen langs de kust. Málaga wordt zelfs vaak de Costa del Golf genoemd, dankzij het feit dat er ongeveer 70 golfbanen binnen een straal van een paar kilometer zijn. Vind hieronder een golfbaan die bij je past.

Golfbanen in de buurt van de stad Malaga
Parador de Malaga Golf

Parador de Málaga Golf wordt beschouwd als een van de oudste golfbanen van heel Andalusië. Het ligt op slechts tien minuten van de stad Malaga en heeft bovendien een prachtige ligging langs de kust. Er zijn 3 golfbanen met 27 holes. Vind prijzen en openingstijden op de website.

El Candado-golfclub

Op twintig minuten rijden van de stad Malaga ligt de golfclub El Candado. El Candado was een van de eerste golfbanen aan de Costa del Sol. Deze club ligt in een dal en heeft 9 holes op een baan. Omdat de grond oneffen is, is hier een goede techniek op de schommel vereist.

Golfbanen langs de zonnige kust
golf Torrequebrada

Net buiten Benalmádena ligt de golfclub Torrequebrada, die wordt beschouwd als een van de absoluut beste golfbanen van heel Europa. Hier liggen 18 holes op een golfbaan in een prachtige omgeving met meren en bunkers.

Santana Golf

Santana Golf ligt in Mijas, op ongeveer een uur rijden van de stad Malaga. Hier speel je golf in een fantastisch mooie omgeving met 18 holes op een baan. De prijs en openingstijden vind je op de website van Santana Golf.

Los Naranjos-golfclub

Los Naranjos Golf Club wacht in Marbella in het gebied dat gekscherend "Golf Valley" wordt genoemd. Omdat een groot deel van de baan in een dal ligt, ben je relatief beschut tegen de wind. De baan bestaat uit 18 holes.

Dingen om over na te denken bij het golfen in Malaga
Het kan handig zijn om jouw handicapcertificaat bij je te hebben als u daar gebruik van wilt maken. Op golfbanen in Spanje geldt een dresscode en geldt vooral dat je niet in een t-shirt mag komen. Draag met een poloshirt! Een veel voorkomend verschijnsel in Spanje is dat golfbalverkopers naar golfbanen gaan om te proberen golfballen te verkopen. Koop niet - het is illegaal om bij hen te kopen.

Golf in Malaga

Vind jouw reis