Winkelen in Málaga

Winkelen in Málaga

Net als veel andere Spaanse steden is Málaga echt een geweldige winkelstad! Hier vind je alles, van beroemde Spaanse ketens tot markten en winkelcentra.

Beroemde ketens in Malaga
Veel van de grote ketens bevinden zich in of rond de belangrijkste winkelstraten van Malaga: Calle Larios en Calle Nueva. Hier wachten bekende winkels als Zara, Bershka, Pull & Bear en Mango. De beroemde warenhuisketen El Corte Inglés bevindt zich ook in Malaga, de meest centrale is aan de Avenida de Andalucía. In een van de grootste winkelcentra van Malaga, Centro comercial Vialia, zijn ook de meeste ketens gevestigd.

Markten in Málaga
Als het weer het toelaat, zijn er weinig dingen zo gezellig als een wandeling over de markt. De meeste markten zijn er natuurlijk in de lente, zomer en herfst. Er is echter bijna altijd wel een markt in de weekenden in Malaga!

El Zoco de Muelle Uno is een markt waar de lokale bevolking van alles verkoopt, van eten tot kleding en decoraties. De markt vindt meestal plaats op de tweede zondag van elke maand, maar vraag het voor de zekerheid even bij de receptie van het hotel.

In de wijk Soho in Malaga wordt op de eerste zondag van de maand een markt gehouden waar keramiek, sieraden en antiek te koop zijn.

Op het plein Plaza de la Merced is er elke laatste zondag van de maand een straatmarkt. Hier zijn veel gebruikte spullen van toepassing, alles van tassen tot kleding en boeken wordt verkocht.

shopping in Malaga

Malaga's vele winkelcentra
Als er één ding is waar de omgeving van Malaga echt van overloopt, dan zijn het winkelcentra en winkelcentra. Hier zijn drie van de beste van de stad!

Bonanza van de populaire cultuur! Winkelcentrum Málaga Plaza is geschikt voor iedereen die op zoek is naar muziek, boeken en films. Adres: C/ Armengual de la Mota.
Lario's winkelcentrum is een van de grootste winkelcentra in heel Malaga en heeft Spaanse en internationale kledingwinkels. Adres: Uit. de la Aurora, 25.
Plaza Mayor Shopping Park ligt zeker niet in het centrum van Malaga, maar is zeker een bezoekje waard. Plaza Mayor is als een bebouwd dorp, alleen om te winkelen. Hier vind je de meeste designmerken die je maar kunt bedenken, maar ook heel veel restaurants voor als de honger toeslaat. Adres: Avda. de la Aurora, 25.


Vind jouw reis