Feiten over Málaga

Tijdsverschil:

Geen tijdsverschil

Taal:

Spaans

Valuta:

Euro (EUR).

Transfer:

Met een reis naar deze regio, land je op het vliegveld van Málaga. Transfers van Málaga airport naar de stad Malaga duren ongeveer 20-30 minuten en kunnen optioneel worden aangeboden tegen meerprijs bij Apollo.

Aankomst
Als je een transfer hebt geboekt, verlaat dan het vliegveld en kijk uit naar een kleine vuurtoren. Ongeveer 15 meter naar links vind je "Shuttle". Als je problemen hebt om de weg te vinden, kun je Rios Shuttle in Malaga bellen op +34 678 769 161. Houd er rekening mee dat er wachttijden kunnen zijn bij aankomst.

Vertrek
Terugkeer naar de luchthaven: 24-48 uur voor vertrek kun je hier zien wanneer je wordt opgehaald. Referentienummer shuttle = hetzelfde als je Apollo boekingsnummer.

Stranden:

Aan de gehele kust vind je uitgestrekte stranden. Ook vind je her en der kleine ongerepte baaien. Het brede zandstrand van La Malagueta ligt nabij het centrum van de stad.

Vermaak:

Uit eten gaan in Málaga is voordeliger dan thuis. Een 3-gangen diner is al mogelijk vanaf €15,- en je kunt zelfs voor minder dan €1,- een drankje drinken op het terras.

Communicatie:

Bus, taxi, huurauto, metro of trein.