Grotere Superior kamers

Grotere superior kamers met balkon of terras. Superior kamers zijn ideaal gelegen binnen het hotel en dicht bij het strand en andere faciliteiten. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank of eenpersoonsbed. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 21 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Grotere tweepersoonskamer

Grotere tweepersoonskamers met balkon of terras. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank of eenpersoonsbed. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 21 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Superior kamer

Superior kamer met balkon of terras. Superior kamers zijn ideaal gelegen binnen het hotel en dicht bij het strand en andere faciliteiten. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank of eenpersoonsbed. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 17 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen, waaronder 1 kind.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon of terras. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank of eenpersoonsbed. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 17 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen, waaronder 1 kind.

Voordeelkamer

De voordeelkamers zijn een beperkt aantal kamers met douche en toilet voor wie wil verblijven in het AP Adriana Beach Resort, maar niet geeft om locatie of uitzicht. Een patio kan evenmin worden gegarandeerd. Het hoeft niet een van de hier gepresenteerde types kamer te zijn.

Aantal personen: 2-3 personen.