Reizen naar Albufeira

  • Een van de meest bezochte dorpen van Portugal
  • Golfparadijs!
  • Een aangenaam klimaat het hele jaar door

Zuid-Portugal en de kust van de Algarve zijn al lange tijd een populaire bestemming voor golfliefhebbers! Deze bieden een breed en levendig amusementsaanbod, kilometerslange stranden omgeven door prachtige en karakteristieke kliffen, meerdere golfbanen van topklasse - en het hele jaar door een aangenaam klimaat.Feiten over Albufeira

Valuta

Euro (EUR)

Transfer

Als dit uw bestemming is, landt u op luchthaven van Faro. De transfer van de luchthaven van Faro naar Albufeira duurt ongeveer 45 minuten en is als optie te boeken bij Apollo.

Stranden

De stranden langs de kust van de Algarve zijn overal kilometers lang en hebben licht, fijnkorrelig zand. Albufeira heeft twee belangrijke stranden, Praia dos Pescadores en Praia da Oura, waar ligstoelen en parasols te huur zijn.

Meer feiten

Weer

jan 14°c
feb 15°c
mrt 17°c
apr 18°c
mei 20°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 18°c
dec 15°c

Alle plaatsen Algarve

Alvor & Portimao

Als u een reis boekt naar Alvor en Portimão aan de kust van de Algarve, kunt u enkele van de mooiste stranden van Europa en een gezellig stadsleven met een uitstekend aanbod aan restaurants verwachten. Met een huurauto kunt u gemakkelijk zowel de kust van de Algarve als het buurland Spanje verkennen. Tel daarbij op de ongeveer 40 golfbanen aan de kust van de Algarve en het heerlijke klimaat het hele jaar door.

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligt aan de rivier de Guadiana op de grens met Spanje. Hier vindt u mooie zandstranden en u kunt er zwemmen, een rijk natuurgebied ontdekken, op verkenning gaan en de wind van de geschiedenis voelen. Verblijf in het luxueuze Grand House Algarve, trakteer uzelf op een gezond mineraalbad in een zoute spa of huur een auto en ontdek de kust van de Algarve met charmante kustplaatsjes en diverse mooie golfbanen. Tel daarbij op de meer dan 3000 uren zon per jaar in een aangenaam klimaat het hele jaar door.