bestemming(en)

Tsilivi is op Zakynthos de favoriet van gezinnen met kinderen. Het strand en het ondiepe water nodigen uit tot aangename dagen op het strand met zon, zwemmen en spelletjes. In de hoofdstraat liggen gezellige taverna's, die je proberen te verleiden met meze en andere Griekse lekkernijen.

Lees meer over Tsilivi 4 hotels

Een reis naar Laganas is zowel geschikt voor gezinnen met kinderen als voor feestgangers. Het fijnkorrelige zandstrand meet bijna negen kilometer en is kindvriendelijk vlak. Laganas staat ook bekend als de feeststad van Zakynthos. Er zijn verschillende levendige bars en nachtclubs langs de hoofdstra...

Lees meer over Laganas 1 hotels

In Kalamaki moet je zijn als je op zoek bent naar een rustig en verstild dorp in het zuidoosten van Zakynthos. De zee is lang ondiep en het kindvriendelijke strand strekt zich uit tot het naburige dorp Laganas. Wissel dagen aan het strand af met winkelen in Zakynthos-stad.

Lees meer over Kalamaki 1 hotels

De reizen van Apollo naar Argassi hebben iets voor iedereen! Je kunt hier genieten van de stilte op het heerlijke strand, lekker uit tegen gaan in gezellige tavernes en je vermaken in de bars van het dorp.

Lees meer over Argassi 5 hotels

Voor een rustige en ontspannende vakantie boek je je volgende zomervakantie naar Tragaki in het noordoosten van Zakynthos!

Lees meer over Tragaki 1 hotels