Reizen naar Laganas

Een reis naar Laganas is zowel geschikt voor gezinnen met kinderen als voor feestgangers. Het fijnkorrelige zandstrand meet bijna negen kilometer en is kindvriendelijk vlak. Laganas staat ook bekend als de feeststad van Zakynthos. Er zijn verschillende levendige bars en nachtclubs langs de hoofdstraat.

Populaire hotels - Laganas


Feiten over Laganas

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

De hotels in Laganas liggen op ongeveer 15 minuten afstand. De overdracht vindt meestal plaats zonder personeel van Apollo.

Stranden

De mooiste zandstranden op Zakynthos liggen aan de oost- en zuidkust, waar onze badplaats Laganas ligt, en op het schiereiland Vassilikos. De meeste stranden hier zijn fijnkorrelig, ondiep en kindvriendelijk. Sommige zijn omgeven door beperkingen om zeeschildpadden te beschermen.

Meer feiten

Weer

jan 15°c
feb 15°c
mrt 16°c
apr 17°c
mei 21°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 17°c
7,2 van 10 Laganas
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 18 beoordelingen

Alle plaatsen Zakynthos

Kalamaki

In Kalamaki moet je zijn als je op zoek bent naar een rustig en verstild dorp in het zuidoosten van Zakynthos. De zee is lang ondiep en het kindvriendelijke strand strekt zich uit tot het naburige dorp Laganas. Wissel dagen aan het strand af met winkelen in Zakynthos-stad.

Argassi

De reizen van Apollo naar Argassi hebben iets voor iedereen! Je kunt hier genieten van de stilte op het heerlijke strand, lekker uit tegen gaan in gezellige tavernes en je vermaken in de bars van het dorp.

Tsilivi

Tsilivi is op Zakynthos de favoriet van gezinnen met kinderen. Het strand en het ondiepe water nodigen uit tot aangename dagen op het strand met zon, zwemmen en spelletjes. In de hoofdstraat liggen gezellige taverna's, die je proberen te verleiden met meze en andere Griekse lekkernijen.

Tragaki

Voor een rustige en ontspannende vakantie boek je je volgende zomervakantie naar Tragaki in het noordoosten van Zakynthos!