Feiten over Zakynthos

Valuta:

Euro (EUR).

Transfer:

Van de luchthaven van Zakynthos naar onze hotels in Tsilivi is het ongeveer 30 minuten rijden, naar Laganas en Argassi ongeveer 15 minuten en naar Kalamaki ongeveer 10 minuten met de bus. De transfer gebeurt meestal zonder personeel van Apollo.

Stranden:

De mooiste zandstranden op Zakynthos zijn te vinden langs de oost- en zuidkust, waar onze badplaats Laganas ligt, en op het schiereiland Vassilikos. De meeste stranden hier zijn fijnkorrelig, lang ondiep en kindvriendelijk. Voor sommige stranden gelden beperkingen vanwege de zeeschildpadden. In Kalamaki vind je een mooi zandstrand. In Tsilivi heb je een langgerekt strand met fijn zand dat lang ondiep blijft. Je kunt er ook waterfietsen en motorboten huren. Op de meeste stranden zijn ligstoelen en parasols te huur. Argassi heeft smalle strandjes bij sommige hotels.

Vermaak:

Het uitgaansleven is vooral geconcentreerd in Laganas waar de muziek tot in de kleine uurtjes voor leven zorgt in bars en discotheken. Ook Tsilivi heeft een rijk nachtleven. Argassi is rustiger, maar er zijn toch voldoende bars en restaurants. Kalamaki heeft een beperkt nachtleven met een paar bars.

Activiteiten:

Watersporten in o.a. Laganes en Tsilivi. In Laganes zijn er ook mogelijkheden om te snorkelen en te duiken. Parasailing, paardrijden en tennis.