Reizen naar Kalamaki

In Kalamaki moet je zijn als je op zoek bent naar een rustig en verstild dorp in het zuidoosten van Zakynthos. De zee is lang ondiep en het kindvriendelijke strand strekt zich uit tot het naburige dorp Laganas. Wissel dagen aan het strand af met winkelen in Zakynthos-stad.

Populaire hotels - Kalamaki


Feiten over Kalamaki

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Van het vliegveld naar de hotels in Kalamaki duurt ongeveer 10 minuten met de bus. Bij de transfer is meestal geen personeel van Apollo aanwezig.

Stranden

In Kalamaki vindt u een mooi zandstrand.

Van 1 mei tot 31 oktober is het strand het domein van de beroemde Caretta Caretta zeeschildpadden. Dan mag u alleen tussen 7.00-19.00 uur op het strand komen. Omdat de schildpadden hun eieren verderop op het strand kunnen hebben gelegd, mag u zich niet verder dan op vijf meter afstand van de zee bevinden.

Meer feiten

Weer

jan 13°c
feb 13°c
mrt 15°c
apr 18°c
mei 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 14°c

Alle plaatsen Zakynthos

Argassi

De reizen van Apollo naar Argassi hebben iets voor iedereen! Je kunt hier genieten van de stilte op het heerlijke strand, lekker uit tegen gaan in gezellige tavernes en je vermaken in de bars van het dorp.

Tsilivi

Tsilivi is op Zakynthos de favoriet van gezinnen met kinderen. Het strand en het ondiepe water nodigen uit tot aangename dagen op het strand met zon, zwemmen en spelletjes. In de hoofdstraat liggen gezellige taverna's, die je proberen te verleiden met meze en andere Griekse lekkernijen.

Laganas

Een reis naar Laganas is zowel geschikt voor gezinnen met kinderen als voor feestgangers. Het fijnkorrelige zandstrand meet bijna negen kilometer en is kindvriendelijk vlak. Laganas staat ook bekend als de feeststad van Zakynthos. Er zijn verschillende levendige bars en nachtclubs langs de hoofdstraat.

Tragaki

Voor een rustige en ontspannende vakantie boek je je volgende zomervakantie naar Tragaki in het noordoosten van Zakynthos!