De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

82% van de reizigers beveelt dit aan

154 beoordelingen
Uitstekend
 
47
Zeer goed
 
59
Goed
 
25
Minder goed
 
12
Onvoldoende
 
11

5 laatste beoordelingen

6-10-2019

door Tamaratje

Leuk en gezellig hotel

Leuk gezellig hotel met vriendelijk personeel. Ontbijt is normaal na Griekse begrippen. Op loopafstand van de mainstreet dus geen geluidsoverlast. Mooie kamer met zeezicht. 30 meter van het strand. 2 zonnebedjes gehuurd voor 5 euro met parasol. Kamer was ruim en bedden goed. Elke dag schone handdoeken. Badkamer was zeer vies. Overal spetters en vlekken. Muren waren volgens ons al weken niet schoongemaakt. Wastafel is de hele week geen doekje overheen geweest. Op het toiletreservoir lag een donker haar en die hebben we laten liggen en lag er eind van onze week nog. Jammer van de badkamer anders had ik 4 sterren gegeven

 
28-7-2019

door Reizigernatalie567

Fijn hotel

Dit is een fijn hotel. Hotel kamer was ruim genoeg voor 2 personen. Ik vond de douche wel aan de vieze kant, veel spetters vlak naast de wasbak en andere vlekken. De kamer werd dagelijks verschoond met schone handdoeken en het bed werd ook dagelijks verschoond. Ontbijt is elke dag hetzelfde. Voor de airco moet er betaald worden kost ong 8 euro per dag als ik mij niet vergis. Aardig personeel alleen een minpunt: de gasten die er waren waren heel erg op hun zelf ik heb met bijna niemand een gesprek gevoerd of gegroet wat weinig voorkomt als ik 8 dagen ergens verblijf. Het waren over het algemeen jongeren die er verbleven. Voordat we vertrokken zagen wij ook gezinnen en wat oudere stellen. Strand en barstreet op loopafstand. Ik raad u aan om pizza te eten bij een restaurant schuin tegenover het hotel. Heerlijk eten hebben ze daar 😄

 
4-10-2018

door Sporty_74 Enschede, Nederland

Prima hotel

Dit hotel geboekt met vrienden voor ieder aparte kamers. Toen we aankwamen probeerden ze ons in een familie kamer te zetten, maar daar gingen we niet mee akkoord. Blijkbaar was er in hun eigen agenda iets niet goed gegaan, maar dit werd toch opgelost en kregen we onze aparte kamers. Ontbijt simpel maar goed en voor ieder wel wat. En overdag s'nacks in de poolbar. Badkamer krapjes en een douchestang was geen overbodige luxe geweest. Elke dag kregen wij schone handdoeken! Ondanks dit is de prijs er na om toch een leuke vakantie te hebben.

 
30-10-2017

door Henk K IJmuiden, Nederland

Leuk appartement

Leuk en schoon appartement Aardig personeel Dicht bij het strand met diverse tavernes. Ontbijt niet heel uitgebreid maar om de dag mee te beginnen prima. Zwembad schoon en netjes. Niet te dicht bij de strip,dus geen lawaai overlast.

 
6-9-2017

door Peter d

Nog steeds prima

Wij zijn deze zomer voor de 6e keer in Hotel Natalie op Zakynthos geweest en het is ons weer prima bevallen. Alleen vonden wij het dit jaar wel erg rumoerig door de Engelse jeugd, maar dit kwam waarschijnlijk omdat wij normaal begin juni en/of in september komen. Nu was het in het hoogseizoen. Jammer is het dat de bar tegenwoordig om 19.00 sluit, normaal deden we na een dag strand nog even een drankje aan de bar met Emil en Anis maar die hebben sinds dit jaar andere werktijden....echt jammer. Het ontbijt is eenvoudig maar verder prima. De kamer is altijd schoon en goed. Wij komen in 2018 zeker weer terug.