De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 3,5/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 3/5 Hygiëne

28% van de reizigers beveelt dit aan

37 beoordelingen
Uitstekend
 
20
Zeer goed
 
10
Goed
 
4
Minder goed
 
1
Onvoldoende
 
2

5 laatste beoordelingen

21-6-2019

door Dieneke29 Sappemeer, Nederland

Fantastisch

Hotel Stratos, super gezellig hotel met absoluut geweldig personeel. Eenvoudige kamers met eigen balkon. Douche en toilet op de kamer. Voortreffelijk en uitgebreid ontbijt.Op loopafstand van de haven. Bar Notos onderdeel van Hotel Stratos ligt om de hoek waar u van de zee en een geweldige maaltijd kunt genieten.

 
6-5-2019

door Cor J

Verblijf met Pasen

Erg vriendelijk personeel, voor de geboden voorzieningen een goedkoop hotel met schone kamers en een uitstekend ontbijt. Op loopafstand van een koffiebar, het strand en de promenade aan de haven van Pythagorion

 
10-7-2016

door Margareth1959 Nieuwegein, Utrecht, Netherlands

Fijne accommodatie

Voor een week hier een kamer gereserveerd. Het is een fijn hotel met geweldig personeel, kamers zijn schoon, goede douche, airco en WiFi op de kamer. Het ontbijt is uitgebreid. Ligging van hotel is in het centrum en op 20 meter vanaf de haven waar de terrassen zijn.

 
6-5-2023

door Saniveebee Londen, Verenigd Koninkrijk

Clean, simple rooms and kind staff with good breakfasts!

A lovely little hotel with very kind staff, very clean rooms and delicious and generous breakfast near the port so conveniently situated if you are taking the boat to Patmos or wanting to eat near or in the port. Rooms have little balconies to sit on too. A good vibes place.

 
14-10-2022

door V7634DUpetern Phoenix, Arizona

Kind and friendly host.

What a wonderful place to stay. Our host was so kind and the room was so comfortable that it was hard to say good bye. I know it’s Greece and everyone is kind and friendly but our host went above and beyond. I would gladly stay here again. Thank you.