Reizen naar Pythagorion

In Pythagorion staan vooral de gezellige havenboulevard en heerlijke stranddagen centraal. Hoewel het de meest toeristische plaats van Samos is met bars en disco's, heeft het zijn authentieke sfeer weten te behouden.Feiten over Pythagorion

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Vanaf het vliegveld van Samos met de bus naar Pythagorion ongeveer 10 minuten. Transfers worden meestal gedaan zonder personeel van Apollo en de reistijd kan enigszins variëren afhankelijk van het verkeer en het aantal stops onderweg.

Stranden

Bij het centrum van Pythagorion zijn twee stranden (stenen/zand/kiezels) en ongeveer een kilometer buiten Pythagorion, in Potokaki, is er ook een strand (stenen/zand). Ongeveer 2 kilometer buiten het centrum vind je ook het strand van Glicorisa (stenen/zand).

Meer feiten

Weer

jan 12°c
feb 13°c
mrt 15°c
apr 19°c
mei 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 28°c
okt 23°c
nov 18°c
dec 14°c
8,3 van 10 Pythagorion
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 1111 beoordelingen

Alle plaatsen Samos

Kokkari

Als je op zoek bent naar een rustige vakantie en wilt genieten van een echte Griekse sfeer, ga dan naar Kokkari - een klein juweeltje in het noorden van Samos dat ondanks de groei van de laatste jaren de sfeer van een charmant vissersdorpje heeft weten te behouden.

Samos-stad

Gezellige voetgangersstraatjes en prachtige stranden - als je na een mooie dag aan het strand wilt ronddwalen in de restaurants, winkels en cafés in de steegjes van de stad, raden we een uitstapje naar Samos-stad aan. De stad ligt in een prachtige vallei aan een lange baai en biedt veel mooie uitzichten.

Votsalakia

Ga met je geliefde of met je hele gezin naar Votsalakia – een gezellige en rustige badplaats in het westen van Samos. Je kunt je dagen heel goed doorbrengen op het lange strand en er zijn in de buurt een heleboel mogelijkheden voor uitstapjes.