Beoordelingen van klanten over Glicorisa Beach

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 3,5/5 Slaapkwaliteit
  • 3,5/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

61% van de reizigers beveelt dit aan

179 beoordelingen
Uitstekend
 
69
Zeer goed
 
57
Goed
 
36
Minder goed
 
12
Onvoldoende
 
5

5 laatste beoordelingen

21-9-2022

door Travellover7610 Nederland

Echt een super aanrader

Echt een heerlijke vakantie hier gehad. Het hotel is perfect gelegen ten opzichte van het strand. - Het strand is netjes opgeruimd met een fijne kiezel. Het kostte ongeveer €12 om 2 bedjes en een parasol te huren en dit was het zeker waard. Er was ook service bij de bedjes wat echt top was. Ook kun je mooi snorkelen in de baai voor het hotel; het water is heel helder. Vergeet geen water schoenen. - wij hadden half pension, maar ik zou het diner niet perse aanraden. Hele beperkte keuze, en vond het zelf niet zo lekker. Wij zijn de meeste avonden uit eten gegaan in Pythagorio, wat niet zo duur was. Ontbijt daarin tegen was prima! Uitgebreid en lekker. - de kamer was ook top. Wij hebben €60 bij betaald voor 8 dagen om zee zicht te hebben. Dit was het zeker waard. De schoonmaak werd iedere dag heel goed gedaan, elke keer was het brandschoon. Douche aan kleine kant maar dit vinden wij geen probleem! - vriendelijk personeel bij de receptie, helpen mee als er wat is. Belden ook taxi naar pythagorio. Dit was ong €15 retour. - er is in de directe omgeving van het hotel verder niets te doen. Auto huren is zeker aan te raden. - airco op kamer werkte super. - er was een koelkast je op de kamer, maar deze werkt alleen als de kamer sleutel (soort magneet die aan de sleutel vast zit) in een houder zat.

 
15-7-2022

door Jmelens Leeuwarden, Nederland

Prima verblijf maar we voelden ons niet altijd even welkom

Het hotel is mooi gelegen. We hadden half pension geboekt en voelden ons helaas niet altijd welkom. Het strand en restaurant focussen met name op gasten die niet verblijven in het hotel. Zo mag je als hotelgast bij het diner niet aan de zeekant zitten, tenzij je bestelt van het menu en extra betaalt. Daarnaast mag je alleen drankjes nuttigen bij het zwembad als je deze koopt in het restaurant en moet je betalen voor strandbedjes. Ook in de avond na het eten konden we niet even op het terras zitten, opnieuw moesten we dan een drankje kopen. De kamer was klein en verouderd, wel met een fijn, ruim balkon. We hebben al met al een prima verblijf gehad. Het ontbijt en diner waren goed. Je hebt wel een auto nodig om ergens te komen. Pythagorion (het dichtstbijzijnde stadje) is circa 20 minuten wandelen langs een snelweg. Een voordeel van dit hotel was voor ons dat het rustig was en er altijd een bedje vrij was bij het zwembad!

 
20-9-2021

door Maxvandegevel

Redelijk hotel

Het is een redelijk hotel, met een goede service. Je kan hier lekker eten, en een goed dagje aan het strand liggen. Kamers zijn oud, en op zen grieks toe aan vervanging. Uitzicht is heel mooi vanaf de kamers. Ontbijt elke dag hetzelfde, niet veel meer. Volgende keer zou ik ergens anders heen gaan.

 
14-11-2019

door Jobla53 Brugge, België

Rustig gelegen in een mooie baai.

Prachtige ligging en net verzorgd hotel.Bijna de ganse Griekse familie van het hotel was super gastvrij.Tot zover het goede nieuws. Schoonzoon Elias echter heeft ons 2x echt onvriendelijk behandeld.De 1ste x toen we op onze 1ste middag een flesje olijfolie vroegen bij het eten... en de 2de x toen we vroegen waarom we als verblijvers half-pensioen niet in front van de baai mochten zitten voor het avondeten in het restaurant.Die plaats is ALLEEN voor mensen die à la carte komen eten...volgens Mr.Elias... Het was hun"policy"om zoveel mogelijk"money"te genereren..Hij lachte ons gewoon uit,zijn verdere commentaar zal ik u besparen.... De agressieve,klantonvriendelijke manier van antwoorden en gelach is zijn Griekse familie onwaardig. Wij hebben ook veel mensen met de bewuste Mr.Elias in de clinch zien gaan en vernomen dat ook zij niets meer met hem wilden te maken hebben..... Wij hielden er een wrang gevoel aan over en omwille van hem gaan we daar niet meer terug! U bent dus gewaarschuwd! Over het overige personeel kunnen we alleen maar positief zijn.

 
24-7-2019

door Ger H Heerlen, Nederland

Oud bollig maar uitstekend verzorgd

Dit schitterend gelegen hotel aan de baai van Glicorisa beach (betekend zoethout) is een beetje oud bollig hotel waar de schoonmaak en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. U voelt zich hier meteen thuis door de zeer gemoedelijk sfeer en heerlijk eten. Wilt u Phytagorion bezoeken kunt u dat alleen met eigen vervoer of een taxi deze kost 8 euro heen en 6 euro terug. Zeer zeker een aanrader.