Familiekamer met twee bedden

Familiekamers met balkon of terras op de begane grond. Sommige balkons hebben uitzicht op het zwembad, zeezicht of beperkt zeezicht. Een slaapgedeelte en een woongedeelte die gescheiden kunnen worden met een schuifdeur. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbanken voor extra slaapplaatsen. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Kleine koelkast en waterkoker. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 51 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Familiekamers met privézwembad

Familiekamer met patio en privé zwembad. De patio heeft comfortabele loungemeubelen en ligstoelen. Een slaapgedeelte en een woongedeelte die gescheiden kunnen worden door een schuifdeur. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden op slaapbanken. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Elektrische waterkoker. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Aantal personen: 2–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon of terras. Sommige balkons hebben uitzicht op het zwembad, zeezicht of beperkt zeezicht. Twee eenpersoonsbedden, of één twee persoonsbed. Slaapbank voor extra slaapplaats. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Kleine koelkast en een waterkoker. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 32 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen/1-3 personen.

Tweepersoonskamers in zijgebouw

Tweepersoonskamers met balkon of terras. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank of stapelbed voor extra slaapplaats. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Kleine koelkast en een waterkoker. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

  • De kamers bevinden zich in een zijgebouw, bij het 25-meterbad en sportcentrum van het hotel, op ongeveer 500 meter van het strand en ongeveer 150 meter van receptie/hoofdgebouw.

Aantal personen: 2–3 personen/2–4 personen, waaronder 1 kind.