De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

88% van de reizigers beveelt dit aan

699 beoordelingen
Uitstekend
 
422
Zeer goed
 
196
Goed
 
59
Minder goed
 
11
Onvoldoende
 
11

5 laatste beoordelingen

4-6-2022

door kkoen Volendam, Nederland

Goed Hotel

Een goed hotel op een hele mooie lokatie, wij verbleven hier een week. Wij zaten in een kamer met zeezicht aan het strand en de kamer was keurig in orde. Ook de tuinen waren netjes onderhouden en zagen er prachtig uit en het personeel was erg aardig. We vonden het wel heel gek dat we in dit hotel €10 moesten betalen voor twee strandbedjes. Wij wisten dit niet en hadden dit eigenlijk nog nooit meegemaakt vooral ook omdat het een duur hotel is. Ook de prijzen van een kop koffie €4,50 (het leek oploskoffie) en een glas huiswijn €5,50 vond ik veel te duur. Daardoor zijn we een stukje verderop gaan lunchen waar ze wel normale prijzen hadden en ook aan het strand zat. Wat ik eigenlijk jammer vind. Wij hebben het dus alleen bij het ontbijt gehouden en dat was uitgebreid en goed. Dus kortom wij vonden het een goed hotel maar geen 5 sterren.

 
25-9-2020

door kirkes444

Heerlijk!!

Heerlijk resort. Helblauwe zee. Vriendelijk personeel die aan je strandbedje bedienen. Alles dichtbij. Mooi stadje iets verderop met vele restaurantjes terrasjes en winkels. Makkelijk lopend te bereiken of via bootje wat ieder half uur daar naar toe vaart. Vaste land zeker zo mooi als de eilanden. Er ontbreekt je echter aan niets. Als ik dan een minpuntje moet noemen zijn dat de hoge drank prijzen op het resort. Maar in stadje liggen deze een stuk lager. Wij gaan hier zeker nog terug!!

 
23-8-2020

door GertyvdVeen Uden, Nederland

Verrassend!

Wij hebben hier alleen gegeten en wat gedronken héérlijk zowat op het strand! Het was fantastisch! We hebben het alleen bij salades gehouden, maar wat voor een salades, verrassend! De bediening was super! Hier snappen ze het!

 
30-7-2017

door Randolf8 Beverwijk, Nederland

Parga beach resort

Zeer vriendelijke mensen heel gemoedelijk, geven je t gevoel dat je welkom bent, mooie lokatie vooral de kamers die op de kust of een van de zwembaden uit kijken, het restaurant grenst aan het strand.

 
5-6-2017

door Conny N Rijpwetering, Nederland

Parga's mooiste hotel!

Het is volop genieten in Parga Beach Hotel. De kamers, de mooie tuin,de ligging,het ontbijt en de vriendelijke mensen! Heerlijk strand voor het hotel. Mooie omgeving waar je leuke wandelingen kunt maken.