Deluxe kamer

Deluxe-kamers met balkon of terras op de begane grond. Een tweepersoonsbed of twee aparte bedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Kussenmenu. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Minibar. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30–33 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen/1–4 personen, waaronder 2 kinderen.

Deluxe-kamer, halfpension

Deluxe-kamers met balkon of terras op de begane grond. Een tweepersoonsbed of twee aparte bedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Kussenmenu. Minibar. TV met internationale zenders Föhn. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30–33 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen/1–4 personen, waaronder 2 kinderen.

Grand Suite

Grand Suite met balkon of terras. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Minibar. Nespresso-apparaat. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ca. 45 vierkante meter
Aantal personen: 2-4 personen, inclusief 1 kind.

Suite

Suite met balkon of terras. Een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Minibar. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en WC. Schoonmaak 7 keer/week. De suites bevinden zich in een apart gebouw en er moet een weggetje met beperkt verkeer worden overgestoken om het strand en de rest van het hotel te bereiken.

Grootte van de kamer: 33 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, inclusief 1 kind.

Superior Suite

Superior suite met balkon of terras en uitzicht op zee. Een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Minikeuken met kookplaten, minibar, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ca. 40 vierkante meter
Aantal personen: 2-4 personsen, inclusief 1 kind.