Kamertypes op Porto Platanias Beach Resort & Spa

Eenpersoonskamer

Eenpersoonskamers met balkon of terras. Eén tweepersoonsbed. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met satellietkanalen. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 21 m².
Aantal personen: 1 persoon.

Familiekamer met twee bedden

Familiekamers met balkon of terras. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met satellietkanalen. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 28 m².
Aantal personen: 2–4 personen waaronder 1 kind.

Studio

Studio met balkon of terras van variërende grootte. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Tv met satellietkanalen. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Haardroger. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 m².
Aantal personen: 1–3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of terras. De patio’s variëren in grootte. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 42 m².
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweekamerappartement in maisonnette

Tweelaags tweekamerappartement met balkon of terras. De patio’s variëren in grootte. Beneden is er een gecombineerde woonkamer en minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Slaapbank voor extra slaapplaats. Boven is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Toilet. Een badkamer met douche boven en een badkamer met bad beneden. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 48 m².
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon of terras, sommige met zeezicht of beperkt zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Opklapbed voor extra slaapplaats. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met satellietkanalen. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 21 m².
Aantal personen: 2–3 personen.

Tweepersoonskamer in maisonnette

Tweelaags tweepersoonskamer met balkon of terras en zwembadzicht. Boven is een slaapzolder met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Beneden is er een slaapbank voor extra slaapplaatsen en een badkamer. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met satellietkanalen. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 36 m².
Aantal personen: 2–4 personen.