Kamertypes op Porto Platanias Beach Resort & Spa

Eenpersoonskamer

Eenpersoonskamers met balkon of terras. Eén tweepersoonsbed. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met internationale zenders. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 21 vierkante meter.
Aantal personen: 1 persoon.

Familiekamer met twee bedden

Familiekamer met balkon of terras. De familiekamer bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer met een deur. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank of in twee slaapbanken. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met internationale zenders. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 28 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen waaronder 1 kind.

Studio

Studio met balkon of terras van variërende grootte. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Tv met internationale zenders. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Föhn. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of terras. De patio’s variëren in grootte. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 42 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweekamerappartement op één verdieping

Tweelaags tweekamerappartement met balkon of terras. De patio’s variëren in grootte. Beneden is er een gecombineerde woonkamer en minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Slaapbank en opklapbed voor extra slaapplaats. Boven is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Toilet. Een badkamer met douche boven en een badkamer met bad beneden. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 48 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon of terras, sommige met zeezicht of beperkt zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Opklapbed voor extra slaapplaats. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met satellietkanalen. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 21 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.

Tweepersoonskamer in maisonnette

Tweepersoonskamer in maisonnette met balkon of terras en uitzicht op het zwembad. Op de begane grond is er de mogelijkheid voor extra bedden in twee slaapbanken en een badkamer. Boven is er een slaapzolder met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Een schuifdeur scheidt de kamer van de slaapzolder. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met satellietkanalen. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 36 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.