Beoordelingen van klanten over Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

83% van de reizigers beveelt dit aan

988 beoordelingen
Uitstekend
 
654
Zeer goed
 
215
Goed
 
68
Minder goed
 
31
Onvoldoende
 
20

5 laatste beoordelingen

15-5-2024

door Carlo v

Nooit meer!

Wat een tegenvaller was dit! Absoluut geen 4 sterren hotel. Eerder een 2,5 / 3 sterren waard. Personeel is afstandelijk. Kamers zijn zeer gedateerd en niet schoon. Schimmel zat onder de wasbak. Afwerking qua schilderwerk door heel het hotel is zeer slecht. Tegels liggen los, dus zeer gevaarlijk als je op blote voeten loopt. Omgeving is heel sober met huizen die vervallen en onbewoond zijn. Wij aten ala carte. Dat was het enige positieve wat er te melden valt. Nooit meer. Absoluut geen aanrader!

 
16-6-2023

door Pioneer42782783990

Fantastisch en vriendelijk

Wij zijn er nu al tweemaal geweest en vinden het daar fantastisch, het personeel is er heel vriendelijk en de kamers waren alle dagen heel proper . Al onze eisen werden vervuld met een grote glimlach en hopen om dan nog terug te kunnen gaan .

 
5-6-2023

door FamVancauwenberge Brakel, België

Een aanrader op Kreta

Rustig gelegen direct aan het strand, met goede ligbedden, een zeer goede service, lekkere buffetten, en zeer vriendelijk personeel ! Voor ons was het reeds de tweede maal... wij gaan zeker nog terug.

 
29-10-2022

door gere899

Een gastvrij hotel

Giannoulis Grand Bay Beach Resort is prima gelegen aan het strand en op wandelafstand van het vissersdorpje Kolymbari. Het is een 'all-in hotel' en 'adults only'. Het eten is gevarieerd en overwegend Grieks, jammer dat het niet altijd warm is. De kamers zijn verzorgd en worden netjes gehouden, net zoals het hele hotel. Een pluim aan het personeel, dat supervriendelijk is.

 
13-10-2022

door 526felineb

Geweldig, wat een luxe!

Een geweldig verblijf gehad. Top service. Ik heb als veganist iedere dag héérlijk gegeten. De koks wisten er iedere dag weer wat lekkers van te maken. Zelfs op het strand was er nog een lekkere cappuchino met soja melk te bestellen. Sowieso was de service overal top. Alles werd goed schoon gemaakt. Ik heb dan ook echt niets aan te merken op dit resort.. Ik wil zó graag terug! Dit jaar nog op vakantie geweest op een nieuwe locatie, ander resort: we vergeleken het alsmaar met Minoa, en het kwam helaas niet eens in de buurt.