Kamertypes op Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Juniorsuite met gedeeld zwembad

Junior suites met patio met uitzicht op gedeeld zwembad en zeezicht. Ligstoelen en parasols op de patio. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Salontafel en een kleine keukentafel met een paar stoelen. Minibar tegen betaling. Espressomachine. Wifi, centrale airconditioning en kluisje inbegrepen. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 m².
Aantal personen: 2 personen.

Juniorsuites

Junior suites met balkon en zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, centrale airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar tegen betaling. Espressomachine. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 m².
Aantal personen: 2 personen.

Juniorsuites met toegang tot het zwembad

Junior suites met gelijkvloers terras met directe toegang tot het zwembad en uitzicht op zee. Er zijn een paar treden omhoog naar de patio. Ligstoelen en parasols op de patio. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid tot extra bed in slaapbank, salontafel en een kleine keukentafel met een paar stoelen. Minibar tegen betaling. Espressomachine. Wifi, centrale airconditioning en kluisje inbegrepen. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 m².
Aantal personen: 2 personen.

Superior Junior suite

Superior Junior Suites met balkon of terras. Slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een woonkamer met banken en een tafel. Minibar tegen betaling. Espressomachine. Wifi, centrale airconditioning en kluisje inbegrepen. TV met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 44 m².
Aantal personen: 2–4 personen

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon en zeezicht of met of terras. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Minibar tegen betaling. Espressomachine. Wifi, centrale airconditioning en kluisje inbegrepen. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 24 m².
Aantal personen: 1–2 personen.

Tweepersoonskamer met gedeeld zwembad

Tweepersoonskamer met grondterras met uitzicht op gedeeld zwembad, sommige met uitzicht op zee. Ligstoelen en parasols op de patio. Enkele treden omhoog naar het grondterras. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, centrale airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar tegen betaling. Espressomachine. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 24 m².
Aantal personen: 1–2 personen.