Kamertypes op Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Juniorsuite met gedeeld zwembad

Junior suites met patio met uitzicht op gedeeld zwembad en zeezicht. Het zwembad wordt gedeeld door vijf suites. Ligbedden en parasols op de patio. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, centrale airconditioning en kluis inbegrepen. Salontafel en een kleine keukentafel met een paar stoelen staan ook op de kamer. Minibar tegen betaling. Espressomachine - capsules inbegrepen en dagelijks aangevuld. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 m².
Aantal personen: 2-3 personen.

Juniorsuites

Junior suites met balkon en zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, centrale airconditioning en kluis inbegrepen. Minibar tegen betaling. Espressomachine - capsules inbegrepen en dagelijks aangevuld. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 m².
Aantal personen: 2-3 personen.

Juniorsuites met toegang tot het zwembad

Junior suites met terras op de grond met directe toegang tot het zwembad en uitzicht op zee. Er zijn een paar treden naar het terras. Ligbedden en parasols op de patio. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in de slaapbank. Er is ook een salontafel en een kleine keukentafel met een paar stoelen in de kamer. Wifi, centrale airconditioning en een kluis inbegrepen. Minibar tegen betaling. Espressomachine - capsules inbegrepen en dagelijks aangevuld. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 m².
Aantal personen: 2-3 personen.

Superior Junior suite

Superior Junior Suites met balkon of terras. Slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een woonkamer met slaapbanken en een tafel. Wifi, centrale airconditioning en kluis inbegrepen. Minibar tegen betaling. Espressomachine - capsules inbegrepen en dagelijks aangevuld. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 44 m².
Aantal personen: 2–4 personen

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon en zeezicht of met of terras. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Minibar tegen betaling. Espressomachine - capsules inbegrepen en dagelijks aangevuld. TV met internationale zenders. Wifi, centrale airconditioning en kluisje inbegrepen. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 24 m².
Aantal personen: 1–2 personen.

Tweepersoonskamer met gedeeld zwembad

Tweepersoonskamer met grondterras met uitzicht op gedeeld zwembad, sommige met uitzicht op zee. Ligstoelen en parasols op de patio. Enkele treden omhoog naar het grondterras. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, centrale airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar tegen betaling. Espressomachine - capsules inbegrepen en dagelijks bijgevuld. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 24 m².
Aantal personen: 1–2 personen.