Familiekamer met twee standaard bedden

Familiekamer met balkon of terras met uitzicht op zee. De familiekamer bestaat uit twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel of in het zijgebouw. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Magnetron. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 28-32 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, inclusief 1 kind.

Superior kamer

Superior kamer met balkon en zeezicht. Gelegen in het zijgebouw van het hotel. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 28-32 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon en zeezicht. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed via slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 28-32 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen/2-3 personen.

Tweepersoonskamer in bungalow met privé zwembad

Tweepersoonskamer in bungalow met privézwembad. De kamers liggen op de beste locatie, het dichtst bij de zee. Het terras heeft een tafel en een bank en twee ligstoelen. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Espressomachine. Tv met internationale zenders. Badjassen en slippers. Badlakens voor bij het zwembad zijn beschikbaar op de kamer. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 28-32 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.