Kamertypes op Arina Beach Resort

Familiekamer met twee bedden

Familiekamer met balkon of terras met zeezicht. De familiekamer bestaat uit twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel of in het bijgebouw. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Koelkast - een fles water inbegrepen bij aankomst. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Magnetron. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 28-32 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, inclusief 1 kind.

Superior kamer

Superior kamer met balkon en zeezicht. De kamers bevinden zich in het zijgebouw van het hotel. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor een extra bed via slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast - een fles water inbegrepen bij aankomst. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en WC. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 28-32 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon en zeezicht. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed via slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast - een fles water inbegrepen bij aankomst. Waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en WC. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 28-32 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen/2-3 personen.

Tweepersoonskamer in bungalow met privé zwembad.

Tweepersoonskamer in bungalow met privé zwembad. De kamers bevinden zich op de beste plek, het dichtst bij de zee. Het terras heeft een tafel, een bank en twee ligstoelen. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor een extra bed door slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast - een fles water inbegrepen bij aankomst. Espesso koffiemachine. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Handdoeken voor het zwembad zijn beschikbaar in de kamer. Haardroger. Badkamer met douche en WC. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 28-32 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.