Beoordelingen van klanten over Star Beach Village & Waterpark

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

72% van de reizigers beveelt dit aan

1552 beoordelingen
Uitstekend
 
856
Zeer goed
 
381
Goed
 
149
Minder goed
 
79
Onvoldoende
 
87

5 laatste beoordelingen

9-5-2023

door Isa B

Activiteiten/antimatie team

Ik vond het animatie team een lieve groep mensen, ze waren erg sociaal en zeer goed met kinderen. Ik heb streching, pilates en yoga gevolgt van Ilaria en ik vond dat super leuk en fijn ik ga t ook zeer missen, nu dat ik het weer alleen moet doen. Ze was erg proffesioneel en de lessen waren op een fijn tempo en begin vriendelijk!

 
5-5-2023

door Shelly T

Top animatieclub

De reis was heel goed maar de personen die de vakantie hadden afgemaakt was de animatieteam. Ze hadden een goed programma en het personeel was heel aardig. Tip maak vrienden en have Fun that's all what matters.

 
16-8-2022

door sandrahO3015BT

Leuke ervaring!

Mooi verzorgd hotel met prachtige groene beplanting. Er heerst een gemoedelijke sfeer, vooral door de vriendelijkheid van het personeel! Anastasia van het restaurant is super vriendelijk en verzorgde ons prima. Het is is lekker en heel gevarieerd. Enkel de cola zero is niet te drinken. Breng tussen 18u en 19u30 een bezoekje aan de lobbybar, hier kan je genieten van het champagne uurtje. Toffe barmannen daar ook. Jakob en Elisa van het animatieteam werkten hun eerste keer in deze sector en deden dit perfect! Overdag organiseerden ze verschillende activiteiten en s avonds keken we allemaal uit naar de gezamenlijke club dansen. Ook namen ze de tijd voor een praatje met de hotelgasten. Jakob en Elisa BEDANKT ❤️! We sliepen samen met onze 2 tieners in een ruime familiekamer, die elke dag netjes gepoetst werd. We lagen elke dag aan het strand hetgeen fijn was maar we hadden ook geen andere keuze. Er zijn gewoon veel te weinig zwembaden! Het gedeelte van de vip neemt zeer veel plaats in op het domein en is zeer luidruchtig. Dit was voor ons het grootste negatieve punt. Een extra, dieper zwembad zou leuk geweest zijn. Conclusie mooi, gemoedelijk hotel, zeer vriendelijk personeel, leuk animatie team, lekker eten, te weinig zwembaden. Een aanrader wel om naartoe te gaan!

 
17-7-2022

door JonasN1495

Schoonmaak dik gebuisd

Naar ons zin gehad in dit hotel MAAR de schoonmaak word niet goed gedaan en de bars zijn zeer onderbemand waardoor de service achteruit gaat. Dit leed tot een domper in onze vakantie kortom we hebben ons vermaakt maar het KAN NIET DAT IEMAND ZIEK WORD DAT ER NIETS AAN WORDT GEDAAN EN GEWOON DE LAKENS WERDEN VERVANGEN. We hebben gelukkig maar 2 dagen moeten slapen in een kamer dat naar kots rook maar hierdoor zullen we niet zo snel naar dit hotel terug gaan. Hou er ook rekening mee dat je in blok 11 ligt dat je altijd een zeer drukke straat door moet !!! JAMMER..

 
27-6-2022

door KimPoels84

Geweldig verzorgd!

Wat een prachtig park! De kamers waren ruim en netjes, de verschillende zwembaden waren allemaal schoon, genoeg ligbedjes en je bent binnen een paar minuutjes op het zandstrand. De omliggende tuinen zijn mooi aangelegd, prachtig. Het personeel is erg vriendelijk en er komen elke dag schone handdoeken en flessen drinkwater. Het eten was belachelijk goed; er was van alles, van fruit tot zoetigheid, verschillende soorten vlees en vis, streekproducten, ruime keuze in salades en heerlijke desserts. Wij hebben hier gezonder gegeten dan dat we thuis doen haha!