Kamertypes op Star Beach Village & Waterpark

Eenpersoonskamer

Eenpersoonskamers met balkon of terras. Eén bed. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. . Koelkast - twee flessen water inbegrepen en dagelijks aangevuld. Magnetron, waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 20 vierkante meter.
Aantal personen: 1 persoon.

Familiekamer met twee bedden

Familiekamers met grondterras. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. . Koelkast - twee flessen water inbegrepen en dagelijks aangevuld. Magnetron. Waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar worden meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 2–6 personen waaronder 2 kinderen.

Familiekamer superior

Superior familiekamer met grondterras of balkon. Kamers met een grondterras hebben toegang via het terras. Slaapkamer en woonkamer. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden in drie en/of vier eenpersoonsbedden. Koelkast - twee flessen water inbegrepen en dagelijks aangevuld. Magnetron. Elektrische waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 52 vierkante meter.
Aantal personen: 2–5 personen waaronder 1 kind/2–6 personen waaronder 1 kind.

Suite

Suite met balkon en zeezicht. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid van extra bed in eenpersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast - twee flessen water inbegrepen en dagelijks aangevuld. Magnetron. Elektrische waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon, sommige met zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Eenpersoonsbedden voor extra slaapplaats. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. . Koelkast - twee flessen water inbegrepen en dagelijks aangevuld. Magnetron, waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar worden meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 20–28 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen/2–4 personen waaronder 1 kind.