Deluxe kamer

Deluxe-kamers met balkon of terras. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast - een fles water is inbegrepen en wordt elke dag aangevuld. Waterkoker en koffie en thee. Nespresso koffiezetapparaat – capsules inbegrepen. Bij aankomst staan een fles Kretenzische wijn en frisdrank in de kamer. Tv met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Een parasol en twee ligstoelen zijn voor je gereserveerd aan het strand.

Grootte van de kamer: ongeveer 33 vierkante meter
Aantal personen: 2–3 personen.

Familiekamer deluxe

Familiekamer deluxe met balkon. De familiekamer bestaat uit twee slaapkamers. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een of twee slaapbanken. Kussenmenu. Wifi en airconditioning inbegrepen. De airconditioning kan in elke slaapkamer individueel geregeld worden. Kluisje tegen betaling. Koelkast - een fles water is inbegrepen en wordt dagelijks aangevuld. Elektrische waterkoker en koffie en thee. Nespresso koffiemachine - capsules inbegrepen. Bij aankomst een fles Kretenzische wijn en frisdrank op de kamer. Een tv met internationale zenders in elke slaapkamer. Badjassen en slippers. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Grotere tweepersoonskamer

Grote tweepersoonskamers met balkon of terras. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast - een fles water is inbegrepen en wordt elke dag aangevuld. Waterkoker en koffie en thee. Nespresso koffiezetapparaat – capsules inbegrepen. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: Ongeveer 17-25 vierkante meter, inclusief balkon.
Aantal personen: 2–3 personen.

Juniorsuite deluxe

Juniorsuites deluxe met balkon of terras en zeezicht. Eén tweepersoonsbed. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast - een fles water is inbegrepen en wordt elke dag aangevuld. Waterkoker en koffie en thee. Nespresso koffiezetapparaat – capsules inbegrepen. Bij aankomst staan een fles Kretenzische wijn en frisdrank in de kamer. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Een parasol en twee ligstoelen zijn voor je gereserveerd aan het strand.

Grootte van de kamer: ongeveer 25-35 vierkante meter
Aantal personen: 2–3 personen.

Suite

Suite met balkon of terras en zeezicht. Eén tweepersoonsbed. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast - een fles water is inbegrepen en wordt elke dag aangevuld. Waterkoker en koffie en thee. Nespresso koffiezetapparaat – capsules inbegrepen. Bij aankomst staan een fles Kretenzische wijn en frisdrank in de kamer. Tv met internationale zenders. Badjassen en slippers. Badkamer met bad, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Een parasol en twee ligstoelen zijn voor je gereserveerd aan het strand.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.