Familiekamer met twee bedden

Familiekamers met balkon of terras. De familiekamer bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer. Twee eenpersoonsbedden. Twee slaapbanken voor extra slaapplaats. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Welkomstpakket met wijn bij aankomst. Badjassen, hotelslippers en zwembad- en strandlakens. Föhn. Badkamer met bad en apart toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkantemeter.
Aantal personen: 2–4 personen waaronder 1 kind.

Superior kamer met gedeeld zwembad

Superior kamer met een patio aan zee en een gedeeld zwembad. De kamers bevinden zich in de gebouwen die het dichtst bij de zee liggen. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed op slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Welkomstpakket met water en wijn bij aankomst. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen, hotelslippers en zwembad- en strandlakens. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

  • Gasten die in superior kamers verblijven hebben toegang tot een gereserveerd zwembadgedeelte met zoutwaterzwembaden.

Grootte van de kamer: ongeveer 19–24 vierkantemeter.
Aantal personen: 2–3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon of terras, sommige met zeezicht. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor een extra bed op slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Welkomstpakket met water en wijn bij aankomst. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen en hotelslippers en zwembad- en strandlakens. Badkamer met bad en toilet. 7 keer / week schoonmaak. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 19–24 vierkantemeter.
Aantal personen: 1–2 personen/1–3 personen.

Tweepersoonskamer in bungalow met patio en gedeeld zwembad

Tweepersoonskamer in bungalow met patio met toegang tot gedeeld zwembad. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Welkomstpakket met wijn en fruit bij aankomst. Badjassen, hotelslippers en zwembad- en strandhanddoeken. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen op de kamer.

  • Naast het reguliere All Inclusive programma van het hotel kun je 3 keer dineren in één van de à-la-carterestaurants bij een verblijf van 7 nachten.

Grootte van de kamer: ongeveer 23–25 vierkantemeter.
Aantal personen: 2–3 personen.